facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

1e pinksterdag speelt de band Slipstream in Den Hoender .
Zondag, 28 Mei 2023, 15:00

Op zondagmiddag 28 mei , 1e pinksterdag speelt de band Slipstream in Den Hoender .St Ursulastraat 2 aanvang 15:00 Uur entree gratis

 Slipstream is een “enigszins alternatieve” indie/rockband met een voorliefde voor de jaren 90. De muziek van deze band is zeer veelzijdig en is  variërend van rustige melodieuze klanken tot het stevigere werk van bijvoorbeeld Garbage, Live, The Cure, Eels, Incubus, Stone Temple Pilots. Ook minder bekend werk behoort tot het repertoire.

De band bestaat uit vier muzikanten: Marcel Steegh op drums is sinds een paar maanden de nieuwste aanwinst. Naast een strakke basis gooit hij er vaak een spannend roffeltje of een ingenieuze fill uit. Ger Ewals op bas speelt alles wat er maar te spelen valt: van ingenieuze loopjes tot vette riffs. Dennis van Baaren op gitaar kan het allemaal: soepele slag, ruige riffs en sicke solo’s. Hij speelt veelal op intuïtie en heeft een eigen, gaaf geluid. Sandra Raijmakers brengt als zangeres elk lied tot leven met haar warme stemgeluid met af en toe een rauw randje om het interessant te maken.