facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Agenda

Het feest van de roos
Van Vrijdag, 12 Augustus 2022
Tot Zondag, 14 Augustus 2022
Contact www.feestvanderoos.nl

Van vrijdagavond 12 tot en met zondag 14 augustus viert Lottum het feest van de roos.In de vernieuwde, uitgebreide tuin van de Rozenhof hebben vrijwilligers en meesterbloembinders de prachtigste mozaïeken en creaties gemaakt om de bezoekers een florale beleving te bezorgen. Er is tevens een braderie met ambachten en workshops en een gevarieerd entertainmentprogramma voor jong en oud. Voor muziekliefhebbers zijn er overdag optredens van (joeks)kapellen en lokale artiesten en ’s avonds livemuziek van onder meer Nacho Cheese uit Grubbenvorst e.o., de Fleetwood Mac tributeband Mirage en de Venlose tex-mex band Tekiela. Voor de inwendige mens staan er foodtrucks klaar.

Op zondagochtend zal André Rieu in hoogsteigen persoon verschijnen om de naar hem vernoemde roos te dopen!

Omdat er een grens zit aan het maximale aantal bezoekers dat het evenemententerrein bij de Rozenhof kan herbergen, is er vooralsnog alleen een online ticketverkoop via www.feestvanderoos.nl en geldt op is op. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het terrein is geopend op vrijdag van 19.00-01.00 uur, zaterdag van 10.00-02.00 uur en zondag van 10.00-01.00 uur.

 

Locatie Rozenhof Lottum