facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Agenda

Voorstelling De Tovenaar van Oz in Openluchttheater Overloon
Woensdag, 10 Augustus 2022, 14:30 - 16:00

De Tovenaar van Oz is een Amerikaans kinderboek dat al in 1900 werd geschreven. Het verhaal gaat over Dorothé. Een meisje dat tijdens een tornado naar een fantasieland wordt geblazen. Hier ontmoet Dorothé een bont gezelschap dat om allerlei redenen hulp vraagt aan de Tovenaar van Oz. Een magische voorstelling met zang, dans en práchtige kostuums.

Theatergroep Mariahout voert de voorstelling uit. Al meer dan 25 jaar staan ze op de planken en meestal met een sprookjesvoorstelling. De versie van het alom bekende sprookje die het gezelschap laat zien is speciaal voor Theatergroep Mariahout geschreven. De voorstelling is voor jong (vanaf 4j.) en oud geschikt. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://openluchttheateroverloon.nl.

Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 ( Bij slecht weer speelt de voorstelling in gemeenschapshuis de Pit,14 Oktoberplein in Overloon)

Datum en tijd: Woensdag 10 augustus - 14:30 - 16:00 uur (inclusief pauze)

Locatie Museumpark 1