facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Vrijwilligersmarkt 27 mei 2023
Zaterdag, 27 Mei 2023, 10:00 - 14:30

Op zaterdag 27 mei organiseert Match voor Vrijwilligers wederom haar jaarlijkse vrijwilligersmarkt op het Schouwburgplein in Venray. De vrijwilligersmarkt vormt de ideale verbinding tussen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk.

Organisaties die op zoek zijn naar gemotiveerde (nieuwe) vrijwilligers presenteren zich op deze dag in een van de vele marktkramen. Mensen die zich vrijwillig willen gaan inzetten voor de maatschappij kunnen op deze dag in de kraampjes op zoek naar een maatschappelijke organisatie of bijvoorbeeld sportvereniging waar zij hun steentje aan kunnen gaan bijdragen.

Maatschappelijke stage
Op de markt kunnen scholieren van het Raayland College bovendien op zoek naar een maatschappelijke stageplaats. Deze stage is een verplicht onderdeel van de opleidingen aan deze scholengemeenschap.

Wees er snel bij!
Bent u als organisatie op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers? Dan biedt de vrijwilligersmarkt van Match dé kans om contact te leggen met deze mensen. Het aantal beschikbare marktkramen is, net als de afgelopen jaren, beperkt dus ben er snel bij en meld u aan!

Uiterste datum van (gratis) inschrijving is tot 22 mei 2023.
Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen aan de vrijwilligersmarkt, dan graag vóór 22 mei 2023 aan ons kenbaar maken, anders zijn we genoodzaakt om kosten (40 euro) in rekening te brengen.

Datum: Zaterdag 27 mei 2023
Tijd: 10.00uur tot14.30uur
Kosten: Geen, de toegang is gratis
Aanmelden: Aanmelden voor een marktkraam is verplicht
Locatie: Schouwburgplein Venray
 

button meld je aan