facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Meerdaags Wandelevenement zet in op wandelambassadeurs

mei 07, 2024

Het Meerdaags Wandelevenement Venray kondigt aan dat het een nieuwe fase ingaat om de naamsbekendheid te vergroten en Venray en omgeving nog beter op de wandelkaart te zetten. Vanaf dit jaar introduceert het evenement landelijke wandelambassadeurs.

Deze wandelambassadeurs, die vrijwillig hun steentje bijdragen, spelen een sleutelrol bij het verspreiden van de boodschap over het evenement via verschillende kanalen, zoals sociale media, blogs en belangrijke wandelplatforms. Daarnaast zullen ze actief deelnemen aan lokale evenementen en beurzen om het wandelevenement te promoten onder een breder publiek.

Het doel van het inschakelen van deze landelijke wandelambassadeurs is niet alleen om meer wandelaars aan te trekken, maar ook om de unieke beleving en sfeer van het wandelevenement over te brengen. Momenteel zijn er al ambassadeurs gevonden voor de provincies Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Het plan is om dit initiatief volgend jaar verder uit te breiden binnen Nederland en mogelijk zelfs naar buurlanden zoals België en Duitsland.

Het Meerdaagse Wandelevenement Venray viert dit jaar zijn eerste lustrum en belooft een buitengewone editie te worden. Met prachtige routes en uitdagende activiteiten voor zowel jong als oud, staat het evenement garant voor een onvergetelijke ervaring.

Voor meer informatie over het Meerdaagse Wandelevenement Venray of om je in te schrijven, kijk op hun website.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement Venray
  • Bron artikel: Meerdaags Wandelevenement Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws