facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 17, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Koopzondag met Living Statues groot succes

mei 01, 2024

Al voor het achtste jaar organiseerde Venray Centraal op de laatste zondag van april een koopzondag vol Living Statues.

Naast heel veel publiek zorgde het mooie weer voor een geweldige sfeer. Veel mobieltjes en professionele fotocamera’s draaiden overuren. Het publiek kon kiezen welke zij de beste vonden. In de loop van de middag druppelden de wedstrijdformulieren binnen en om 16.30 werd met spoed geteld. Bijna 500 mensen brachten een stem uit. Nog voordat de acteurs zich weer gingen omkleden, kregen zij te horen wie de de meeste stemmen had gekregen. ‘Boem is Ho’ werd de winnaar, al kregen ook ‘het Melkmeisje’ en ‘Ballarina uit een doosje’ bijna evenveel stemmen als de winnaar.

De winnende acteur mocht een passend beeld in ontvangst nemen uit handen van Johan Vaessen, de voorzitter van Venray Centraal. Onder de stemmers werden twee winnaars getrokken, Mieke De Bruin en Wout Zegers. Zij werden meteen gebeld en kregen even later elk een Venray cadeaubon van 50 euro uit handen van de winnende acteur. 

In de bijlagen een paar foto’s.

Wout Zegers ontvangt zijn cadeaubon uit handen van de winnende acteur   de drie kindbeelden zijn blij met hun snoepzak  Mieke de Bruin ontvangt haar cadeaubon uit handen van het winnende Statue Boem is Ho  Johan Vaessen heeft net het winnende beeldje overhandigd aan de acteur van Boem is Ho

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Centraal
  • Bron artikel: Venray Centraal
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws