facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Geslaagde buut try out

oktober 21, 2022

Afgelopen woensdagavond 19 oktober vond in de Perdstal in Venray de buut try-out plaats. Het werd voor de 2e keer georganiseerd. Theo Nellen omschrijft deze avond als: “ wat een fantastische, leerzame avond! Het publiek was geweldig, fijn dat jullie er met zovele waren.”

De volgende artiesten deden woensdagavond mee aan de buut try out: Theo Nellen, Luc Janssen, Charlie Wijnen, Willem Rongen, Maurice Timmermans, Wendy Peeters en Hans Verbaarschot. De presentatie werd verzorgt door Wim Lemmens.
Deze avond konden de artiesten hun buut voor de eerste keer aan het publiek vertonen, waarop het publiek via een formulier hun mening over de buut mocht geven. Tijdens deze avond gebruiken de artiesten de tijd vooral om hun passages in de buut te ontdekken.

Waar en wanneer de artiesten daadwerkelijk met hun buut de planken op gaan is nog onduidelijk, wat wel vast staat is dat er op 18 oktober 2023 een nieuwe buut try out plaatsvind.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Rob Claessens
  • Datum: vrijdag 21 oktober 2022