Sportoverzicht veldrijden

Mike Teunissen aan de start in Boels Classic in Heerlen

woensdag 12 februari 2014, 14:17

Veldrijder Mike Teunissen zal zondag 16 februari aan de start verschijnen van de Boels Classic in Heerlen. Deze vind plaats in en rond het Hellegat. De Ysselsteyner krijgt hier onder meer concurrentie van Niels Albert, Lars van der Haar, Mathieu en... »

Geen prolongatie wereldtitel Mike Teunissen

zondag 2 februari 2014, 15:44

Mike Teunissen uit Ysselsteyn is zijn wereldtitel veldrijden bij de beloften kwijtgeraakt. De Belg Wout van Aert won in het Brabantse Hoogerheide de titel. Mike Teunissen werd elfde. Foto: Rob Claessens (Omroep Venray) »

Mike Teunissen geselecteerd voor WK Veldrijden in Hoogerheide

maandag 27 januari 2014, 15:31

Bondscoach Johan Lammerts heeft maandag de selecties voor de Wereldkampioenschappen in Hoogerheide bekendgemaakt. De Wereldkampioenschappen worden 1 en 2 februari gehouden. Mike Teunissen uit Ysselsteyn zal ook deelnemen aan het WK. Naast de... »

Mike Teunissen tiende in Nommay

zondag 26 januari 2014, 15:38

Wout van Aert heeft een week voor de Wereldkampioenschappen veldrijden in Hoogerheide een lichte tik uitgedeeld in het Franse Nommay tijdens de Wereldbeker Veldrijden. De Belgische veldrijder wist na een spannende wedstrijd en eveneens spannende... »

Mike Teunissen naar laatste wereldbeker veldrijden

dinsdag 21 januari 2014, 21:51

Een week voordat het WK veldrijden wordt verreden in het Brabantse Hoogerheide staat er voor de veldrijders dit weekend in het Franse Nommany de laatste wereldbekerwedstrijd op het programma. Bondscoach Johan Lammers wacht met zijn definitieve WK... »

Brons voor Mike Teunissen

zondag 12 januari 2014, 15:08

Mike Teunissen heeft brons gewonnen op het NK veldrijden voor beloften. Dit vond plaats in Gasselte ( Drenthe). De Ysselsteyner moest de broers Mathieu en David van der Poel voor laten gaan. Foto: Rob Claessens (Omroep Venray) »

Matige prestatie MikeTeunissen in Rome

maandag 6 januari 2014, 17:16

Een week voor het NK heeft Mike Teunissen uit Ysselsteyn bij de heren beloften een matig gepresteerd bij de zesde wereldbekerwedstrijd veldrijden in de Italiaanse hoofdstad Rome. Teunissen eindigde slechts op de achttiende plaats op 2.38 minuten... »

Mike Teunissen nog twee jaar langer bij Rabobank

maandag 30 december 2013, 16:59

Wereldkampioen veldrijden Mike Teunissen uit Ysselsteyn heeft zijn contract met de Rabobank Development Team met twee jaar verlengd. De laatstejaarsbelofte in het veld wil zich ook nog een seizoen proberen te bewijzen als belofte op de weg.... »

Mike Teunissen naar wereldbeker veldrijden in Koksijde

woensdag 20 november 2013, 11:46

Bondscoach Johan Lammerts heeft de selectie voor de wereldbekerwedstrijd in het Belgische Koksijde bekendgemaakt. Bij de mannen U23 heeft hij zeven renners geselecteerd waaronder Mike Teunissen uit Ysselsteyn. De wereldbekerwedstrijden worden op... »

Mike Teunissen wint in Zonhoven

zondag 3 november 2013, 17:02

Mike Teunissen uit Ysselsteyn heeft in het Belgische Zonhoven de veldrit voor beloften gewonnen. De veldrijder was zondag oppermachtig en bleef Toon Aerts en Quinten Hermans ruimschoots voor. Voor Teunissen is dit zijn eerste overwinning in het... »

Inhoud syndiceren