Sportoverzicht ijshockey

Degradatie voor Rick van Haren met nationaal ijshockeyteam

zondag 5 mei 2019, 18:31

Rick van Haren uit Venray heeft het wereldkampioenschap ijshockey in Talinn met het nationaal ijshockeyteam met een nederlaag afgesloten. Door de 3 - 1 nederlaag tegen het ongeslagen Roemenië is degradatie naar groep B een feit. De Nederlandse... »

Rick van Haren nieuwe aanwinst bij Nijmeegse AHOUD Devils

donderdag 11 mei 2017, 10:26

De 21-jarige Rick van Haren is de eerste nieuwe aanwinst bij ijshockeyclub AHOUD Devils in Nijmegen. De uit Venray afkomstige verdediger begon net als menig spelertje in de zondag schaatsklas in het Triavium in Nijmegen en keert nu na vele jaren als... »

IJshockeyers Oranje U18 verliezen van Roemenië op WK

dinsdag 5 april 2016, 09:59

Het Nederlands team onder achttien jaar, met Noah Muller uit Venray is het WK llA in Brasov begonnen met een dikke nederlaag tegen Roemenië. Na zestig minuten stond er een 8-1 nederlaag op het scorebord. In de eerste periode werd de schade nog... »

IJshockeyers U20 handhaven zich

zondag 20 december 2015, 17:58

De Nederlandse ijshockeyers U20 met Noah Muller uit Venray blijven in Division IIA ondanks een 3-5 nederlaag tegen Estland in de slotwedstrijd op het WK in Litouwen. Door de nederlaag eerder van Zuid-Korea tegen Kroatië was al voor het begin van de... »

IJshockeyers nog niet uit degradatiezorgen

zaterdag 19 december 2015, 11:16

Het Nederlands ijshockeyteam U20 met Noah Muller uit Venray is op het WK divisie II in Litouwen nog niet uit de degradatiezorgen. Het team van Theo van Gerwen verloor vrijdagavond met 4-1 van de leeftijdsgenoten uit het gastland. Het enige doelpunt... »

Eerste overwinning voor ijshockeyers U20

woensdag 16 december 2015, 21:03

Het Nederlands ijshockeyteam U20 jaar met Noah Muller uit Venray heeft op het WK divisie ll in Litouwen zijn eerste overwinning geboekt. De ploeg van bondscoach Theo van Gerwen was na penaltyshots te sterk voor Zuid-Korea. Guus van Nes scoorde het... »

IJshockeyers Oranje U20 verliezen ook tweede wedstrijd in WK divisie ll

maandag 14 december 2015, 23:04

De ijshockeyers van Oranje U20, met Noah Muller uit Venray hebben ook de tweede wedstrijd in het WK divisie ll verloren. Oranje verloor in Litouwen ook al de openingswedstrijd tegen Kroatië met 5-2. Maandag moest Oranje tegen Hongarije aan de bak.... »

Inhoud syndiceren