Sportoverzicht darten

Darter barst in huilen uit na interview met Arjan van der Giessen uit Venray

zondag 17 december 2017, 15:59

De uit Tilburg afkomstige darter Benito van der Pas barstte in huilen uit na een interview met Arjan van der Giessen uit Venray. De Venrayse verslaggever van RTL blikte zaterdag in het programma 'Sportlunch' van Omroep Brabant terug op een... »

Komt er een dartclub in de Venrayse wijk 't Brukske?

maandag 22 mei 2017, 22:23

In de grote zaal van het wijkcentrum (MFC) Brukske hangen vier dartborden op de juiste hoogte. Nu is het idee ontstaan om een dartclub te gaan beginnen in 't Brukske. Deze is voor iedereen, dus ook voor inwoners buiten deze Venrayse wijk. De grote... »

Begroting niet sluitend: HAL Open en HAL Masters stopt ermee

vrijdag 5 mei 2017, 05:11

Er komt geen volgende editie meer van het HAL Open en HAL Masters. Het is de organisatie niet gelukt om de begroting voor 2018 sluitend te maken. Op grond van deze gegevens is met pijn in het hart besloten om in 2018 geen nieuw toernooi te... »

Maar liefst 890 darters in actie tijdens HAL Open en HAL Masters Venray

donderdag 16 maart 2017, 18:41

Over twee dagen is het eindelijk zover: HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray. In totaal komen dit weekend (18 en 19 maart) maar liefst 890 darters uit 19 verschillende landen in actie. Van Co Stompé, Martin Adams en Ted Hankey tot... »

Verslaggever Arjan van der Giessen uit Venray in tranen na WK-overwinning Michael van Gerwen

dinsdag 3 januari 2017, 20:00

Arjan van der Giessen hield het niet droog tijdens het interview met darter Michael van Gerwen na zijn WK-overwinning in Londen. De uit Venray afkomstige RTL-verslaggever was net als de darter zeer geëmotioneerd, na diens overwinning. Van Gerwen... »

Inschrijving HAL Open Darts en HAL Masters in Venray geopend

vrijdag 4 november 2016, 11:16

Voor dartliefhebbers is het vanaf nu mogelijk om zich in te schrijven voor HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray. Het dartsfestijn vindt in 2017 plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart. HAL Open Darts en HAL Masters vieren in 2017... »

Meer dan 800 darters in actie in Venray

dinsdag 15 maart 2016, 12:22

In totaal komen dit weekend maar liefst 834 darters in actie tijdens HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray. Het deelnemersveld in Venray is internationaal georiënteerd. In totaal doen ruim 100 buitenlandse darters mee uit 19... »

Michael van Gerwen wint Dutch Darts Masters en noemt Venray zijn ‘thuis’

maandag 15 februari 2016, 16:24

Vlak bij zijn geboortedorp Boxtel won Michael van Gerwen zondag voor de derde keer op rij de Dutch Darts Masters in Evenementenhal Venray. Het toernooi kan voor Van Gerwen bestempeld worden als een thuiswedstrijd. De hoge verwachtingen maakte hij in... »

Michael van Gerwen wint opnieuw Dutch Darts Masters in Venray

maandag 15 februari 2016, 00:17

Michael van Gerwen heeft voor de derde keer de Dutch Dart Masters in Venray op zijn naam geschreven. Hij won de finale van de relatief onbekende Daryl Gurney. De toon werd door Van Gerwen direct in de eerste leg gezet. Van Gerwen won in amper tien... »

Michael van Gerwen niet bang voor incident Kenneth Vermeer in Venray

zaterdag 13 februari 2016, 11:33

Darter Michael van Gerwen heeft geschokt gereageerd op het incident tijdens de Premier League Darts rond Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer. Enkele toeschouwers hielden in Newcastle (Verenigd Koninkrijk) wedstrijd bordjes omhoog met daarop teksten... »

Inhoud syndiceren