Sportoverzicht Zaalvoetbal

Sterk verjongd Lake Valley Venray gestart

donderdag 24 augustus 2017, 10:40

Het eerste team van zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft een flinke verjongingskuur doorgaan. In het team voor komend seizoen zitten acht A-jeugdspelers. Deze junioren stromen door van een succesvol jeugdteam wat al jaren bij elkaar speelt en al... »

StreetLeague Venray binnenkort weer van start

woensdag 29 maart 2017, 12:47

Lijkt het je leuk om in mei en juni een straatvoetbalcompetitie te spelen met andere jongeren uit Venray? Schrijf je dan in met een team uit jouw buurt, wijk of dorp voor de VVV-StreetLeague Venray. De wedstrijden worden gespeeld op verschillende... »

Lake Valley kansloos onderuit tegen koploper

zaterdag 18 februari 2017, 15:31

Zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft vrijdagavond met ruime cijfers verloren van titelkandidaat Schaesberg. In sporthal De Wetteling werd het 1-6 voor de Zuid-Limburgers. »

Lake Valley pakt punt tegen middenmoter

zaterdag 11 februari 2017, 11:24

Zaalvoetbalvereniging Lake Valley heeft vrijdagavond knap een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen middenmoter SGB/Stevik uit Geleen. In een spannende tweestrijd werd het 3-3. »

Lake Valley wederom ten onder in competitieduel

zaterdag 4 februari 2017, 14:02

Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft vrijdagavond wederom een nederlaag geleden in het competitieduel tegen De Hazendans/ODV. In Maastricht ging de ploeg van trainer Frank Brands met 6-2 ten onder. Hoewel de Venrayse equipe voortvarend van start ging... »

Wederom forse nederlaag Lake Valley

zondag 22 januari 2017, 23:37

Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft wederom met grote cijfers verloren. De thuiswedstrijd tegen Neerbeek ging met 1-7 verloren. Toen de wedstrijd halverwege was, bleek al dat het voor de Venraynaren een lastige klus ging worden. De Zuid-Limburgers... »

Ruime nederlaag voor zaalvoetbalclub Lake Valley

dinsdag 10 januari 2017, 22:56

Zaalvoetbalclub Lake Valley heeft maandagavond met ruime cijfers verloren van ZVC Holz uit Kerkrade. Door de nederlaag blijft de Venrayse club hekkensluiter in de topklasse D. Al snel bleek dat Lake Valley op een kansloze missie naar Zuid-Limburg... »

Jeugdzaalvoetbaltoernooi voor veldverenigingen wederom groot succes

woensdag 21 december 2016, 14:09

Afgelopen zondag organiseerde zaalvoetbalvereniging Lake Valley voor de elfde keer het jeugdzaalvoetbaltoernooi. De organisatie spreekt over een goed verlopen en sportief toernooi. »

Jos van Gerven komend seizoen assistent-trainer van FC Eindhoven

dinsdag 7 juni 2016, 10:58

Jos van Gerven is vanaf komend seizoen assistent-trainer bij de zaalvoetballers van FC Eindhoven. De Venraynaar staat daarmee kersverse hoofdcoach Jan Vogels bij in het seizoen 2016/2017. Hij vervult vooralsnog een dubbelrol, waarbij hij assistent... »

Zondagmiddag inloop-futsal voor jongeren

donderdag 10 maart 2016, 11:20

Een inloop-voetbalmiddag voor jongeren. Dit idee van een Venrayse moeder van drie zonen draait inmiddels in samenwerking met de Venrayse buursportcoaches als proefproject. Jongeren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar trappen op zondagmiddag tussen 14.... »

Inhoud syndiceren