Sportoverzicht Wielrennen

Partnership Team Sunweb en Provincie Limburg

donderdag 23 november 2017, 15:21

De Provincie Limburg en Team Sunweb, met Tom Dumoulin als kopman en boegbeeld, worden partners van elkaar. De Provincie kan daardoor de kennis en kunde van het team, en de trots en energie die de prestaties van Tom Dumoulin en Team Sunweb hebben... »

Genomineerden Limburgse wielertitels zijn bekend

dinsdag 24 oktober 2017, 16:42

De jaarlijkse uitreiking van de titels Limburgse ‘Renner van het Jaar’ en ‘Renner van de Toekomst ‘ 2017 staat al stevig in de wieler steigers. Het afgelopen jaar mocht Tom Dumoulin zijn vierde trofee in ontvangst nemen tijdens de uitreiking op het... »

Sky-unit trok veel publiek naar fanclubdag Wout Poels

zondag 17 september 2017, 21:22

De immens grote mobiele Team Sky Race Hub heeft zondag tijdens de jaarlijkse fanclubdag Wout Poels honderden wielerliefhebbers naar Blitterswijck getrokken. De zwarte unit met roze SKY teksten deed tijdens de Vuelta drie weken dienst als onder... »

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Wout Poels

maandag 11 september 2017, 12:48

De fanclub van Wout Poels is erin geslaagd om de immens grote SKY Racehub tijdens de fanclubdag op zondag 17 september te kunnen tonen. Het is een indrukwekkende uitschuifbare mobiele installatie die tot zondag is ingezet tijdens de Vuelta.... »

Jaarlijkse fanclubdag Wout Poels op zondag 17 september

maandag 4 september 2017, 12:25

De jaarlijkse fanclubdag van SKY-wielrenner Wout Poels is dit jaar een maand eerder en wel op de zondag na de Vuelta: zondag 17 september. Een week later vertegenwoordigd Wout Poels de Nederlandse kleuren tijdens het WK wielrennen in Bergen (... »

Wout Poels aan de start op het WK-wielrennen

vrijdag 1 september 2017, 12:19

Bondscoach Thorwald Veneberg heeft deze week zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor het wereldkampioenschap wielrennen. Bij heren gaat bij de wegwedstrijd over 277 kilometer op zondag 24 september Wout Poels van start. Het WK-wielrennen... »

Peter Sagan wint eerste etappe BinckBanck Tour

maandag 7 augustus 2017, 15:28

Peter Sagan (Bora) heeft maandag de eerste etappe van de BickBanck Tour gewonnen. Die ging van Breda naar Venray. De Slowaak was na 170 km koers de snelste in de massasprint. Sagan klopte Phil Bauhaus (Sunweb) met een millimeter verschil. Dylan... »

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour

zondag 6 augustus 2017, 19:08

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour (voorheen de Eneco Tour). Deze gaat maandag van start in Breda. Deze 7-daagse wedstrijd duurt tot en met zondag 13 augustus. De renner uit Ysselsteyn vervangt zijn ploegmaat Georg Preidler. De... »

Jeugdwielerronde Ome Joop’s Tour beleeft 67ste editie

dinsdag 18 juli 2017, 13:48

Maandag 24 juli klinkt bij het stadhuis Arnhem het startschot voor de 67ste editie van Ome Joop’s Tour, de jaarlijkse wielerjeugdronde door Nederland voor kinderen in de leeftijd van tien tot twaalf jaar. De deelnemers aan Ome Joop’s Tour zijn... »

Fanclubdag Wout Poels dit jaar op zondag 17 september

zondag 16 juli 2017, 15:04

In de afgelopen jaren vond de fanclubdag van wielrenner Wout Poels eind oktober plaats. Voor dit jaar heeft het bestuur van de fanclub in samenspraak met Wout Poels besloten om de fanclubdag dit jaar te vervroegen. Niet in oktober maar meteen het... »

Inhoud syndiceren