Sportoverzicht Wielrennen

Organisatie Daags na de Tour in gesprek met Mike Teunissen

maandag 8 juli 2019, 22:22

Pierre Hermans van Daags na de Tour in Boxmeer heeft de eerste gesprekken met Mike Teunissen uit Ysselsteyn over deelname aan de profronde in Boxmeer al gehad. Dit bericht De Gelderlander. Teunissen wilde graag naar Boxmeer komen, zei hij een dag... »

Mike Teunissen schrijft geschiedenis in de Tour de France

zaterdag 6 juli 2019, 17:01

Mike Teunissen heeft zaterdag bij de start van de 106de Tour de France geschiedenis geschreven. De Ysselsteyner won de eerste etappe, de proloog van Brussel naar Brussel (194 kilometer). De 26-jarige Teunissen wordt hiermee de eerste Nederlander, na... »

De beslissing in de BinckBank Tour zal dit jaar opnieuw vallen in de Vlaamse Ardennen

woensdag 5 juni 2019, 14:14

Eerder werd al bekend dat de openingsetappe voert van Beveren naar Hulst,langs de Nederlands-Belgische grens. Op vrijdag trekken de wielrenners van het Belgische Riemst naar Venray, voor een opnieuw relatief vlakke etappe. Dit is meteen ook de... »

Maarten Tjallingii komt naar Venray

vrijdag 31 mei 2019, 10:54

Komende maandag is de ex-topwielrenner en BinckBank Tour-ambassadeur Maarten Tjallingii in Venray. Hij is er om de BinckBank Tour te promoten. De wielrenwedstrijd is dit jaar op vrijdag 16 augustus in Venray. Tjallingii is te gast in het tijdelijke... »

Mike Teunissen pakt eindzege in de vierdaagse van Duinkerke

zondag 19 mei 2019, 18:31

Mike Teunissen uit Ysselsteyn heeft de eindzege gepakt in de Vierdaagse van Duinkerke. Teunissen zag in de slotrit naar Duinkerke zijn leidende positie niet in gevaar komen. Doordat Dylan Groenewegen in de slotkilometer zijn benen stilhield wist... »

Tour de L1mbourg doet dit jaar wederom Venray aan

donderdag 18 april 2019, 21:11

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. De regionale omroep L1 gaat ook dit jaar weer tijdens de Tour de France de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse... »

Wout Poels voor het eerst aan de start in de Australische etappekoers uit de World Tour

maandag 7 januari 2019, 15:29

Wout Poels (31) is volgende week de kopman van Team Sky in de Tour Down Under. De voormalige inwoner van Blitterswijck start voor het eerst in de Australische etappekoers uit de World Tour. De Tour Down Under, traditioneel de eerste World Tour-... »

Actieplan dameswielrennen in Limburg: Meerjarig plan om meer dames op de fiets te krijgen én houden

woensdag 19 december 2018, 14:03

Limburg Cycling heeft het Actieplan Dameswielrennen Limburg 2019-2022 gepresenteerd met negen actiepunten die het dameswielrennen een impuls moeten geven. Zo komen er onder andere verschillende ‘Ladies Only’ projecten, worden er beurzen voor... »

3-jarige Ruben Sanders 'Fan van het Jaar' tijdens jaarlijkse Fanclubdag Wout Poels

zondag 7 oktober 2018, 16:29

De 3-jarige Ruben Sanders uit Blitterswijck is zondag tijdens de jaarlijkse Fanclubdag van wielrenner Wout Poels winnaar geworden als ' Fan van het Jaar' tijdens het spel Goed of Fout. »

Fanclubdag Wout Poels met mobiele BMX crossbaan

vrijdag 21 september 2018, 19:01

De jaarlijkse fanclubdag van SKY-toprenner Wout Poels uit Blitterswijck vindt plaats op zondag 7 oktober. Op en rond het dorpsplein van Blitterswijck en in clublokaal café De Zwart zijn voor jong en oud vele activiteiten. Nieuw is dit jaar dat... »

Inhoud syndiceren