Sportoverzicht Wielrennen

Tour de L1mbourg terug bij L1: op 22 juli in Venray

vrijdag 14 april 2017, 17:31

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 een Tour de L1mbourg tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Ronde van Frankrijk. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een... »

Bustocht Wout Poels fanclub naar Waals Pijl geannuleerd

vrijdag 7 april 2017, 13:27

De fanclub van Wout Poels annuleert de eerder aangekondigde busreis op woensdag 19 april naar de Waalse Pijl en de beroemde Muur van Hoei. Reden: Meerlonaar en SKY-renner Wout Poels is na zijn knieblessure nog niet klaar om deze klassieker te... »

Knieblessure weerhoudt Poels van deelname aan Parijs-Nice

donderdag 2 maart 2017, 16:25

De uit Blitterswijck afkomstige wielrenner Wout Poels neemt onverhoopt toch geen deel aan de wielerronde Parijs-Nice. Een knieblessure gooit roet in het eten. Dat laat de Sky-renner via Twitter weten. Poels geeft aan dat hij een lichte knieblessure... »

Mike Teunissen aan de start van de Strade Bianche

donderdag 2 maart 2017, 15:02

Mike Teunissen gaat komende zaterdag van start tijdens de Italiaanse eendaagse wedstrijd Strade Bianche. Deze wedstrijd door de Toscaanse heuvels wordt gezien als een opwarmertje voor de Tirreno-Adriatico die van 8 tot en met 14 maart verreden gaat... »

Mike Teunissen twaalfde in Omloop het Nieuwsblad

zaterdag 25 februari 2017, 18:17

Mike Teunissen is zaterdag tijdens de Omloop het Nieuwsblad in Gent als twaalfde over de finish gekomen. De renner uit Ysselsteyn was hiermee de beste Nederlander. Greg Van Avermaet won de openingsklassieker van het seizoen voor de tweede... »

Poels finisht als tweede in openingsrit Ruta del Sol

woensdag 15 februari 2017, 21:26

De uit Blitterswijck afkomstige wielrenner Wout Poels is woensdag uitstekend van start gegaan in de meerdaagse wielerwedstrijd Ruta del Sol. In een eindsprint in de eerste etappe moest hij enkel Alejandro Valverde voor zich dulden. »

Wout Poels dit wielerjaar vaker kopman Team Sky

maandag 16 januari 2017, 14:51

De uit Blitterswijck afkomstige Wout Poels mag dit wielerjaar vaker kopman zijn bij Team Sky. Dat vertelde de wielrenner voor de camera's van de NOS. Poels kende met zijn zege in de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik en het sterke optreden in... »

Wout Poels en Lucie Houwen genomineerd voor titel Limburgs Sporter van het Jaar

zondag 27 november 2016, 19:22

Voor de titel Limburgs Sporter van het Jaar zijn zondag de verschillende genomineerden bekendgemaakt. Bij de mannen gaat het tussen Wout Poels uit Meerlo, Tom Dumoulin en Max Verstappen. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen roeister Maaike Head,... »

Succesvolle supportersdag wielrenner Mike Teunissen

maandag 7 november 2016, 13:27

Zaterdag 5 november werd weer de jaarlijkse supportersdag van Mike Teunissen gehouden. Tijdens deze dag konden alle leden weer deelnemen aan een fietstocht met de renner uit Ysselsteyn. Op het programma stond een wegrit van 50 kilometer. Tijdens... »

Twee Team SKY awards voor Wout Poels

donderdag 27 oktober 2016, 13:53

Team Sky, het team van Wout Poels, heeft jaarlijks een teamavond waarbij ze met de hele club het jaar evalueren. Hierbij worden ook renners extra in het zonnetje gezet en worden awards uitgereikt. De renner uit Meerlo heeft twee awards gewonnen. De... »

Inhoud syndiceren