Sportoverzicht Wielrennen

Tour de L1mbourg strijkt dit jaar neer in Blitterswijck

donderdag 12 april 2018, 19:04

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaat de regionale omroep L1 combineren tijdens de Tour de France. De omroep gaat dan weer de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een... »

Wout Poels komt hard ten val tijdens Parijs-Nice

vrijdag 9 maart 2018, 18:41

Wout Poels is tijdens de zesde etappe van de rittenkoers Parijs-Nice ten hard val gekomen. Hij brak hierbij zijn sleutelbeen. De renner uit Monaco ging onderuit tijdens de afdaling van de Côte de la Colle-sur-Loup en bleef daarna op het asfalt... »

Wout Poels kopman tijdens Parijs-Nice

donderdag 1 maart 2018, 16:24

Zondag gaat Parijs-Nice van start. Deze rittenkoers duurt één week. Namens Team Sky zal Wout Poels uit Monaco als kopman fungeren. Deze ploeg bestaat uit zeven wielrenners. Chris Froome is hier niet bij. Hij rijdt komende week de koers Tirreno-... »

Wout Poels: Deelname aan de Tour de France nog niet duidelijk

dinsdag 23 januari 2018, 12:26

Het is nog niet duidelijk of Wout Poels dit jaar zal deelnemen aan de Tour de France. Dat zegt de renner uit Monaco in een interview met NUsport. Het afgelopen seizoen stond de oud-inwoner van Blitterswijck en Meerlo in het voorjaar ruim drie... »

Mike Teunissen verlaat Ysselsteyn en mogelijk geen Tour de France

vrijdag 5 januari 2018, 10:53

Mike Teunissen gaat Ysselsteyn verlaten. De renner van Sunweb maakte dit bekend tijdens de ploegenpresentatie in de Duitse hoofdstad Berlijn. Hij gaat samenwonen met zijn vriendin in Den Bosch. De Ysselsteyner gaat waarschijnlijk dit jaar de Tour... »

Partnership Team Sunweb en Provincie Limburg

donderdag 23 november 2017, 16:21

De Provincie Limburg en Team Sunweb, met Tom Dumoulin als kopman en boegbeeld, worden partners van elkaar. De Provincie kan daardoor de kennis en kunde van het team, en de trots en energie die de prestaties van Tom Dumoulin en Team Sunweb hebben... »

Genomineerden Limburgse wielertitels zijn bekend

dinsdag 24 oktober 2017, 17:42

De jaarlijkse uitreiking van de titels Limburgse ‘Renner van het Jaar’ en ‘Renner van de Toekomst ‘ 2017 staat al stevig in de wieler steigers. Het afgelopen jaar mocht Tom Dumoulin zijn vierde trofee in ontvangst nemen tijdens de uitreiking op het... »

Sky-unit trok veel publiek naar fanclubdag Wout Poels

zondag 17 september 2017, 22:22

De immens grote mobiele Team Sky Race Hub heeft zondag tijdens de jaarlijkse fanclubdag Wout Poels honderden wielerliefhebbers naar Blitterswijck getrokken. De zwarte unit met roze SKY teksten deed tijdens de Vuelta drie weken dienst als onder... »

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Wout Poels

maandag 11 september 2017, 13:48

De fanclub van Wout Poels is erin geslaagd om de immens grote SKY Racehub tijdens de fanclubdag op zondag 17 september te kunnen tonen. Het is een indrukwekkende uitschuifbare mobiele installatie die tot zondag is ingezet tijdens de Vuelta.... »

Jaarlijkse fanclubdag Wout Poels op zondag 17 september

maandag 4 september 2017, 13:25

De jaarlijkse fanclubdag van SKY-wielrenner Wout Poels is dit jaar een maand eerder en wel op de zondag na de Vuelta: zondag 17 september. Een week later vertegenwoordigd Wout Poels de Nederlandse kleuren tijdens het WK wielrennen in Bergen (... »

Inhoud syndiceren