Sportoverzicht Wielrennen

35 jaar geleden won Peter Winnen uit Venray de touretappe naar de l’Alpe d’Huez

woensdag 18 juli 2018, 11:56

Het is woensdag 18 juli precies 35 jaar geleden dat Peter Winnen uit Venray de touretappe naar de l’Alpe d’Huez voor de tweede keer op zijn naam schreef. De eerste keer presteerde de wielrenner dit op 14 juli 1981. Winnen debuteerde toen in de... »

Fanclub Wout Poels niet naar finale Tour de France

vrijdag 6 juli 2018, 08:42

Het bestuur van de fanclub van Wout Poels heeft besloten om dit jaar geen busreis te organiseren naar de finale van de Tour de France op de Champs-Élysées te Parijs. De fanclub heeft ervoor gekozen om dit jaar voor een alternatief te gaan. De... »

Tour de L1mbourg strijkt dit jaar neer in Blitterswijck

donderdag 12 april 2018, 19:04

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaat de regionale omroep L1 combineren tijdens de Tour de France. De omroep gaat dan weer de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een... »

Wout Poels komt hard ten val tijdens Parijs-Nice

vrijdag 9 maart 2018, 18:41

Wout Poels is tijdens de zesde etappe van de rittenkoers Parijs-Nice ten hard val gekomen. Hij brak hierbij zijn sleutelbeen. De renner uit Monaco ging onderuit tijdens de afdaling van de Côte de la Colle-sur-Loup en bleef daarna op het asfalt... »

Wout Poels kopman tijdens Parijs-Nice

donderdag 1 maart 2018, 16:24

Zondag gaat Parijs-Nice van start. Deze rittenkoers duurt één week. Namens Team Sky zal Wout Poels uit Monaco als kopman fungeren. Deze ploeg bestaat uit zeven wielrenners. Chris Froome is hier niet bij. Hij rijdt komende week de koers Tirreno-... »

Wout Poels: Deelname aan de Tour de France nog niet duidelijk

dinsdag 23 januari 2018, 12:26

Het is nog niet duidelijk of Wout Poels dit jaar zal deelnemen aan de Tour de France. Dat zegt de renner uit Monaco in een interview met NUsport. Het afgelopen seizoen stond de oud-inwoner van Blitterswijck en Meerlo in het voorjaar ruim drie... »

Mike Teunissen verlaat Ysselsteyn en mogelijk geen Tour de France

vrijdag 5 januari 2018, 10:53

Mike Teunissen gaat Ysselsteyn verlaten. De renner van Sunweb maakte dit bekend tijdens de ploegenpresentatie in de Duitse hoofdstad Berlijn. Hij gaat samenwonen met zijn vriendin in Den Bosch. De Ysselsteyner gaat waarschijnlijk dit jaar de Tour... »

Partnership Team Sunweb en Provincie Limburg

donderdag 23 november 2017, 16:21

De Provincie Limburg en Team Sunweb, met Tom Dumoulin als kopman en boegbeeld, worden partners van elkaar. De Provincie kan daardoor de kennis en kunde van het team, en de trots en energie die de prestaties van Tom Dumoulin en Team Sunweb hebben... »

Genomineerden Limburgse wielertitels zijn bekend

dinsdag 24 oktober 2017, 17:42

De jaarlijkse uitreiking van de titels Limburgse ‘Renner van het Jaar’ en ‘Renner van de Toekomst ‘ 2017 staat al stevig in de wieler steigers. Het afgelopen jaar mocht Tom Dumoulin zijn vierde trofee in ontvangst nemen tijdens de uitreiking op het... »

Sky-unit trok veel publiek naar fanclubdag Wout Poels

zondag 17 september 2017, 22:22

De immens grote mobiele Team Sky Race Hub heeft zondag tijdens de jaarlijkse fanclubdag Wout Poels honderden wielerliefhebbers naar Blitterswijck getrokken. De zwarte unit met roze SKY teksten deed tijdens de Vuelta drie weken dienst als onder... »

Inhoud syndiceren