Sportoverzicht Wielrennen

Peter Sagan wint eerste etappe BinckBanck Tour

maandag 7 augustus 2017, 16:28

Peter Sagan (Bora) heeft maandag de eerste etappe van de BickBanck Tour gewonnen. Die ging van Breda naar Venray. De Slowaak was na 170 km koers de snelste in de massasprint. Sagan klopte Phil Bauhaus (Sunweb) met een millimeter verschil. Dylan... »

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour

zondag 6 augustus 2017, 20:08

Mike Teunissen doet toch mee aan de BinckBanck Tour (voorheen de Eneco Tour). Deze gaat maandag van start in Breda. Deze 7-daagse wedstrijd duurt tot en met zondag 13 augustus. De renner uit Ysselsteyn vervangt zijn ploegmaat Georg Preidler. De... »

Jeugdwielerronde Ome Joop’s Tour beleeft 67ste editie

dinsdag 18 juli 2017, 14:48

Maandag 24 juli klinkt bij het stadhuis Arnhem het startschot voor de 67ste editie van Ome Joop’s Tour, de jaarlijkse wielerjeugdronde door Nederland voor kinderen in de leeftijd van tien tot twaalf jaar. De deelnemers aan Ome Joop’s Tour zijn... »

Fanclubdag Wout Poels dit jaar op zondag 17 september

zondag 16 juli 2017, 16:04

In de afgelopen jaren vond de fanclubdag van wielrenner Wout Poels eind oktober plaats. Voor dit jaar heeft het bestuur van de fanclub in samenspraak met Wout Poels besloten om de fanclubdag dit jaar te vervroegen. Niet in oktober maar meteen het... »

Peter Winnen zondag 16 juli in Andere Tijden Sport

vrijdag 14 juli 2017, 23:32

Oud-wielrenner Peter Winnen uit Venray is zondag 16 juli te zien in Andere Tijden Sport. Deze aflevering uit 2011 is opnieuw op televisie te zien, om 13:10 uur op NPO 1. Het is de zomer van 1981, om precies te zijn 14 juli van dat jaar. Peter Winnen... »

Mike Teunissen doet mee aan de Ridderronde

dinsdag 11 juli 2017, 22:23

Mike Teunissen uit Ysselsteyn doet mee aan de Ridderronde. Deze jaarlijkse ronde in Maastricht vindt op 2 augustus plaats. Ook zijn teamgenoot Roy Curvers uit zal aan de start verschijnen op het Vrijthof. Beide zijn in dienst van Team Sunweb. »

Wout Poels niet naar de Tour de France

donderdag 22 juni 2017, 14:33

Wout Poels doet dit jaar niet mee aan de Tour de France. De inwoner van Meerlo is door zijn ploeg SKY niet geselecteerd. De renner heeft de ploegleiding niet kunnen overtuigen hem na een knieblessure toch mee te nemen naar de Tour de France. Na... »

Wielrenner Mike Teunissen maakt debuut in Tour de France

woensdag 21 juni 2017, 14:02

De Ysselsteynse profrenner Mike Teunissen maakt binnenkort zijn debuut in wielerronde Tour de France. Zijn ploeg, het Duitse Sunweb, heeft zojuist het grootste gedeelte van het Tour-team bekendgemaakt. Ook de Nederlandse wielrenners Roy Curvers en... »

Giro-winnaar Tom Dumoulin komt naar Venray

woensdag 7 juni 2017, 15:33

Kersverse Giro-winnaar Tom Dumoulin komt naar Venray. De BinckBank Tour, voorheen de Eneco Tour heeft hem namelijk gestrikt. De koers kent dit jaar drie aankomsten in Limburg, waarvan één in Belgisch-Limburg. De eerste, de vierde en vijfde etappe... »

Peter Winnen herbeleeft heldendaad op Alpe d'Huez in nieuw boek

maandag 22 mei 2017, 11:34

Deze week verschijnt er een boek over de wielergeschiedenis van Radio Tour de France. De unieke sfeer en spanning van de Tour de France in boekvorm dus. De romantiek van een radioprogramma, gevangen in wielerverhalen van makers en luisteraars. In... »

Inhoud syndiceren