Sportoverzicht Wielrennen

Wout Poels niet naar de Tour de France

donderdag 22 juni 2017, 14:33

Wout Poels doet dit jaar niet mee aan de Tour de France. De inwoner van Meerlo is door zijn ploeg SKY niet geselecteerd. De renner heeft de ploegleiding niet kunnen overtuigen hem na een knieblessure toch mee te nemen naar de Tour de France. Na... »

Wielrenner Mike Teunissen maakt debuut in Tour de France

woensdag 21 juni 2017, 14:02

De Ysselsteynse profrenner Mike Teunissen maakt binnenkort zijn debuut in wielerronde Tour de France. Zijn ploeg, het Duitse Sunweb, heeft zojuist het grootste gedeelte van het Tour-team bekendgemaakt. Ook de Nederlandse wielrenners Roy Curvers en... »

Giro-winnaar Tom Dumoulin komt naar Venray

woensdag 7 juni 2017, 15:33

Kersverse Giro-winnaar Tom Dumoulin komt naar Venray. De BinckBank Tour, voorheen de Eneco Tour heeft hem namelijk gestrikt. De koers kent dit jaar drie aankomsten in Limburg, waarvan één in Belgisch-Limburg. De eerste, de vierde en vijfde etappe... »

Peter Winnen herbeleeft heldendaad op Alpe d'Huez in nieuw boek

maandag 22 mei 2017, 11:34

Deze week verschijnt er een boek over de wielergeschiedenis van Radio Tour de France. De unieke sfeer en spanning van de Tour de France in boekvorm dus. De romantiek van een radioprogramma, gevangen in wielerverhalen van makers en luisteraars. In... »

Tiende Peter Winnen Classic in teken van zieke Peter Franken uit Ysselsteyn

vrijdag 19 mei 2017, 12:27

Op zondag 28 mei kunt u fietsen voor Peter Franken tijdens de 10e Peter Winnen Classic. Peter Franken (47) varkens – en pluimveehouder uit Ysselsteyn is ernstig ziek. Op 2 mei werd acute leukemie vastgesteld waardoor Peter nu in een traject van... »

Tour de L1mbourg terug bij L1: op 22 juli in Venray

vrijdag 14 april 2017, 17:31

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 een Tour de L1mbourg tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Ronde van Frankrijk. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een... »

Bustocht Wout Poels fanclub naar Waals Pijl geannuleerd

vrijdag 7 april 2017, 13:27

De fanclub van Wout Poels annuleert de eerder aangekondigde busreis op woensdag 19 april naar de Waalse Pijl en de beroemde Muur van Hoei. Reden: Meerlonaar en SKY-renner Wout Poels is na zijn knieblessure nog niet klaar om deze klassieker te... »

Knieblessure weerhoudt Poels van deelname aan Parijs-Nice

donderdag 2 maart 2017, 16:25

De uit Blitterswijck afkomstige wielrenner Wout Poels neemt onverhoopt toch geen deel aan de wielerronde Parijs-Nice. Een knieblessure gooit roet in het eten. Dat laat de Sky-renner via Twitter weten. Poels geeft aan dat hij een lichte knieblessure... »

Mike Teunissen aan de start van de Strade Bianche

donderdag 2 maart 2017, 15:02

Mike Teunissen gaat komende zaterdag van start tijdens de Italiaanse eendaagse wedstrijd Strade Bianche. Deze wedstrijd door de Toscaanse heuvels wordt gezien als een opwarmertje voor de Tirreno-Adriatico die van 8 tot en met 14 maart verreden gaat... »

Mike Teunissen twaalfde in Omloop het Nieuwsblad

zaterdag 25 februari 2017, 18:17

Mike Teunissen is zaterdag tijdens de Omloop het Nieuwsblad in Gent als twaalfde over de finish gekomen. De renner uit Ysselsteyn was hiermee de beste Nederlander. Greg Van Avermaet won de openingsklassieker van het seizoen voor de tweede... »

Inhoud syndiceren