Sportoverzicht Voetbal

Nipte maar verdiende overwinning voor SSS’18

maandag 21 mei 2018, 10:55

Het duurde heel lang maar uiteindelijk lukte het toch om een van de mogelijkheden te benutten. Qua kansen had het Overloonse team de wedstrijd in de eerste helft al moeten beslissen. De diverse jeugdige invallers speelden prima mee en waren zeker... »

Myrthe Moorrees langer bij FC Twente

vrijdag 18 mei 2018, 11:16

Myrthe Moorrees blijft langer bij FC Twente. De Venrayse verlengde donderdag haar contract met een jaar. De 23-jarige kwam vorig seizoen over van PSV. Moorrees kwam al snel in het basiselftal terecht. Ze is blij dat ze nog een jaar bij de Tukkers... »

SV Merselo omarmt Walking Football

dinsdag 15 mei 2018, 11:10

De oproep “meer bewegen voor ouderen“, wat vanuit de gemeente Venray gestimuleerd wordt , heeft SV Merselo aangegrepen om het steeds populairder wordende Walking Footbal toe te voegen aan hun activiteiten. »

Pol van Boekel naar Europa League-finale tussen Atlético en Marseille

maandag 7 mei 2018, 13:53

Scheidsrechter Pol van Boekel is woensdag 16 mei actief tijdens de finale in de Europa League tussen Atlético Madrid en Olympique Marseille. Hij is zesde official. Björn Kuipers fluit de wedstrijd. Hij wordt zoals gebruikelijk geassisteerd door... »

Venray bindt ook de koploper aan de zegekar

zondag 6 mei 2018, 20:20

Zondag 6 mei stond voor SV Venray de inhaalwedstrijd tegen RKSV Minor op het programma. Minor kan vandaag een stap in de goede richting zetten naar het kampioenschap, Venray daarentegen kan belangrijke punten pakken in strijd tegen degradatie.... »

Venray wint in saaie derby van Deurne

zondag 29 april 2018, 20:35

Zondag 29 april stond er een derby in de eerste klasse D op het programma. Namelijk SV Venray tegen Deurne. Venray moet belangrijke punten pakken in de strijd om degradatie, daarvoor is deze wedstrijd de perfecte mogelijkheid. Venray begint sterk... »

Venray wint eindelijk weer eens

maandag 23 april 2018, 20:53

Op een zomerse zondagmiddag staat de wedstrijd tussen SV Venray en Geldrop op het programma in de 1e klasse D. Geldrop focust zich op de nacompetitie voor promotie en houdt enkele basisspelers op de bank. Venray moet belangrijke punten halen in de... »

Pol van Boekel vijfde official bij Bayern München - Real Madrid

maandag 23 april 2018, 16:22

Pol van Boekel is door de UEFA als vijfde official aangewezen tijdens de Champions Leaguewedstrijd tussen Bayern München - Real Madrid. Scheidsrechter Björn Kuipers zal deze halve finale leiden, woensdag in München. Hij krijgt assistentie van zijn... »

Amateurvoetbal: Toename aantal voetbalwedstrijden op zaterdag

zondag 22 april 2018, 13:41

Er worden steeds meer voetbalwedstrijden in het amateurvoetbal gespeeld op zaterdag, dan op zondag. Het aantal teams van amateursenioren dat op zondag speelt is de afgelopen vijf seizoenen met 9,5 procent afgenomen, meldt de NOS. Op zaterdag zag de... »

Per direct trainerswissel bij SV Venray

vrijdag 20 april 2018, 12:49

Ivo van der Weerden neemt met onmiddellijke ingang voor de rest van het lopende seizoen de taken over van Stephan Sijbers die, zoals al eerder bekend werd, SV Venray aan het einde van dit seizoen zal verlaten. Het bestuur verwacht dat deze... »

Inhoud syndiceren