Sportoverzicht Voetbal

Trainers Frans Koenen en Mandy Passon langer bij SV Venray

maandag 14 januari 2019, 10:05

Frans Koenen en Mandy Passon blijven langer bij SV Venray. Beide trainers van het eerste elftal hebben aangegeven het contract met SV Venray te willen verlengen. Van beide zijden werd aangegeven de prettige samenwerking te willen continueren zodat... »

Trainer Sjoerd van der Coelen langer bij de Venlosche Boys

zondag 6 januari 2019, 20:55

De Venrayse trainer Sjoerd van der Coelen is ook het volgend seizoen trainer van het eerste elftal van de Venlosche Boys. Dit werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 bekendgemaakt. Dit gebeurde na samenspraak tussen de spelersgroep,... »

Freek Thoone nieuwe trainer SV Leunen

dinsdag 18 december 2018, 14:22

Het komende seizoen zal Freek Thoone de nieuwe hoofdtrainer van SV Leunen worden. Hij wordt de opvolger van Vincent van Sambeek die het eerste elftal 2,5 seizoen onder zijn hoede heeft gehad na het vroegtijdig vertrek van Paul Cuppen twee jaar... »

Contractverlenging hoofdtrainer Ron Spruit met SV Oostrum

vrijdag 30 november 2018, 11:49

Het bestuur van SV Oostrum en hoofdtrainer Ron Spruit hebben besloten het huidig lopende contract met een jaar te verlengen. Hierdoor zal Ron Spruit ook het aankomende seizoen 2019/2020 als hoofdtrainer fungeren bij de vierdeklasser. De uit Venray... »

Trainer Johan Vullings uit Venray langer bij Vierlingsbeekse club Volharding

vrijdag 30 november 2018, 11:45

Johan Vullings uit Venray blijft langer bij tweedeklasser Volharding. De trainer verlengde het contract met een jaar bij de club uit Vierlingsbeek. De 39-jarige Vullings is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig. Naast de contractverlenging, is... »

VVV'er Ralf Seuntjens te gast bij COVS Horst-Venray

dinsdag 20 november 2018, 10:04

Op dinsdag 27 november is voetballer Ralf Seuntjens te gast bij scheidsrechtersvereniging COVS Horst-Venray. De speler van de succesvolle eredivisieclub VVV-Venlo wordt geïnterviewd door Stan Verhaag. »

Ruud Jenneskens aan het einde van dit seizoen weg bij Astense club NWC

zaterdag 17 november 2018, 21:02

De uit Asten afkomstige voetbalclub NWC heeft in goed overleg besloten de samenwerking met Ruud Jenneskens aan het einde van dit seizoen te beëindigen. De Venraynaar heeft als Hoofd Jeugdopleidingen een belangrijke bijdrage geleverd aan de... »

Zwaarbevochten zege SSS’18 in eerste (thuis)wedstrijd

zondag 23 september 2018, 21:12

Waar ‘normaal’ het seizoen voor de Overloonse formatie begint met een wedstrijd tegen rivaal Volharding, startte de ploeg dit seizoen met een thuiswedstrijd tegen het onbekende Real Lunet uit Vught. Veel mensen waren vanwege het natte weer thuis... »

Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid van B.V.V.’27

vrijdag 14 september 2018, 22:11

Tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging B.V.V.’27 uit Blitterswijck op donderdag 14 september is Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid van B.V.V.’27. Maurice Wolters was negen seizoenen lang de voorzitter van de club. Toen Wolters aan... »

Hardnekkige knieblessure: Dirk Marcellis (30) stopt per direct met voetballen

maandag 3 september 2018, 13:35

Wegens een hardnekkige knieblessure heeft Dirk Marcellis (30) besloten per direct te stoppen met voetballen. De als laatste bij PEC Zwolle spelende Marcellis speelde 97 officiële wedstrijden voor PEC en drie interlands voor het Nederlands elftal. »

Inhoud syndiceren