Sportoverzicht Showsporten

Kwartet Fanfare Concordia Wanssum de beste van Limburg

maandag 9 november 2015, 10:30

Tijdens de Limburgse Kampioenschappen in Meijel hebben de Majorettes van Fanfare Concordia uit Wanssum weer prima gepresteerd. Een succesvolle zondagmiddag resulteerde in brons, drie keer goud, drie Limburgse titels en de hoogste punten over de hele... »

Garde- en showdanstoernooi Peel•Dancers Ysselsteyn op 1 maart

zondag 22 februari 2015, 13:12

Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn organiseert op zondag 1 maart 2015 het Periode Kampioenschap garde- en showdans. Dit wordt gehouden in de Schouwburg in Venray. Het toernooi begint om 9.45 uur met de opening die uitgevoerd zal worden door... »

Brons voor Majorettes uit Wanssum op de Champions Trophy

maandag 17 februari 2014, 02:06

Voor de laatste keer staken de Majorettes van Concordia uit Wanssum zich zondag in het danspakje voor hun dans op de Limburgse medley. Door het goede resultaat op het Nederlands Kampioenschap mochten de vier Majorettes uit Wanssum hun kunnen laten... »

Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn organiseert showdanstoernooi

zondag 12 januari 2014, 14:39

Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn organiseert op zondag 19 januari voor de 18de keer een garde- en showdanstoernooi. Dit danstoernooi vindt plaats in de Schouwburg in Venray. Het toernooi begint om 09.15 uur met de opening die uitgevoerd... »

Limburgs Kampioenschap voor Majorette in Maastricht

maandag 4 november 2013, 12:13

Zondag werd in Sporthal de Heeg in Maastricht het Limburgs Kampioenschap voor Majorette in Maastricht gehouden. De Majorettes van Concordia uit Wanssum deden met vier dansen mee aan dit kampioenschap. Allereerst kwamen Dian, Floor, Cloë, Anne,... »

Majorettes Concordia presenteren nieuwe duo shows

maandag 23 september 2013, 13:20

Op zondag 22 september namen de majorettes van Fanfare Concordia uit Wanssum deel aan de majorettewedstrijd in Waalre. Het duo Danique Janssen en Fabiënne Kremers dansten voor de eerste keer met hun nieuwe dans. Deze dans is op de muziek van Elvis... »

Champions Trophy voor Majorettes uit Wanssum

zondag 3 maart 2013, 15:15

De Majorettes van Concordia uit Wanssum wisten op 15 december 2012 de Nederlandse Titel al op hun naam te schrijven. Hierdoor ontvingen de dames uit Wanssum een uitnodiging om op 2 maart mee te doen aan de Champions Trophy, de cup der lage landen,... »

Nederlandse titel voor Limburgse Dans Majorette Concordia uit Wanssum

zaterdag 15 december 2012, 21:30

Nadat eerder vandaag het duo Danique Jannsen en Fabiënne Kremers al tekende voor zilver, hadden ze later op de dag ook nog succes. Het andere duo Cynthia en Melloney Janssen van Fanfare Concordia uit Wanssum trok in hun klasse ook het zilver naar... »

Majorettes Fanfare Concordia Wanssum pakken zilver op NK

zaterdag 15 december 2012, 16:03

Vanmorgen hebben majorette's Danique Janssen en Fabiënne Kremers uit Wanssum van Fanfare Concordia Wanssum op het NK in Oss zilver op hun naam geschreven. Vorig jaar wonnen deze meiden het brons. Later vandaag moeten deze dames samen met Cynthia... »

Goud voor zusjes Cynthia en Melloney Janssen uit Wanssum op NK Majoretten

zaterdag 14 januari 2012, 21:55

De zusjes Cynthia en Melloney Janssen hebben tijdens het Nederlands Kampioenschap Majoretten de Gouden Plak gewonnen. Het kampioenschap vond plaats in Oss en werd georganiseerd door de VNM-Nederland. Nadat Danique Janssen en Fabiënne Kremers eerder... »

Inhoud syndiceren