Sportoverzicht Paardensport

Volgend weekend nationale menwedstrijd Horst

woensdag 3 mei 2017, 10:25

Grandorse in Kronenberg staat volgend weekend compleet in het teken van mensport. Drie dagen achtereen verschijnen 140 combinaties aan de start om deel te nemen aan Nationale Menwedstrijd Horst aan de Maas. Twee weken geleden vond de Internationale... »

Nieuwe naam hippische zone Kronenberg

zondag 23 april 2017, 19:00

Op zaterdag 22 april vond de feestelijke lancering plaats van de nieuwe naam voor de hippische zone in Kronenberg: Grandorse - Top horse facilities! De naam werd onthuld door gedeputeerde Ger Koopmans van de provincie Limburg, wethouder Paul... »

Leopold van Asten eindigt als dertiende tijdens WB-finale

maandag 3 april 2017, 11:33

Leopold van Asten is op de slotdag van de WB-finale in het Amerikaanse Omaha op een dertiende plek terechtgekomen in het eindklassement. De oud-Ysselsteyner ging met Zidane van start met een foutloze ronde, maar viel door na springfouten in de... »

Geen goed vervolg voor springruiter Leopold van Asten

zaterdag 1 april 2017, 17:24

Springruiter Leopold van Asten heeft zaterdag zijn goede start bij de WB-finale in Omaha in de Verenigde Staten geen goed vervolg gegeven. De oud-Ysselsteyner werd met Zidane na twee springfouten negentiende op het tweede onderdeel en zakte van de... »

Springruiter Leopold van Asten begint wereldbekerfinale goed

zaterdag 1 april 2017, 00:33

Springruiter Leopold van Asten is de wereldbekerfinale in het Amerikaanse Omaha goed begonnen. De oud-inwoner van Ysselsteyn werd vijfde in de snelheids- en wendbaarheidsproef, het eerste van drie onderdelen. Van Asten ging op Zidane... »

Nederlands Kampioenschap vierspan paarden 2017 naar De Peelbergen

dinsdag 21 maart 2017, 16:10

Voor de tweede opeenvolgende keer heeft de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) het Nederlands Kampioenschap vierspan paarden toegewezen aan de organisatie van de internationale menwedstrijd in Horst aan de Maas. Van 20 tot en... »

Leopold van Asten schrijft de Grand Prix Indoor Brabant op zijn naam

zondag 12 maart 2017, 19:10

Leopold van Asten heeft zondag de Grand Prix van Indoor Brabant op zijn naam geschreven. De oud-inwoner van Ysselsteyn was in de barrage foutloos en zette in 39,29 seconden de snelste tijd neer tijdens deze jubileumeditie. "Het was een zwaar... »

Zondag impulsmarathon paardensport in Ysselsteyn

maandag 6 maart 2017, 23:48

Op zondag 12 maart organiseert menvereniging Peel en Maas haar jaarlijkse impulsmarathon voor enkel, tweespan en vierspannen paarden en pony's in Ysselsteyn. Publiek kan de wedstrijden de hele dag gratis aanschouwen. »

Leopold van Asten plaatst zich voor de wereldbekerfinale

donderdag 2 maart 2017, 14:58

Wegens zijn derde plek tijdens de Wereldbekerwedstrijd in het Zweedse Göteborg heeft springruiter Leopold van Asten zich geplaatst voor de wereldbekerfinale eind maart in Omaha in de Verenigde Staten. De oud-inwoner van Ysselsteyn staat op de... »

WK enkelspannen en paramennen 2018 in Horst aan de Maas

vrijdag 17 februari 2017, 18:53

De FEI heeft het Wereldkampioenschap voor enkelspan paarden én het Wereldkampioenschap paramennen 2018 toegekend aan de organisatie van de internationale menwedstrijd in Horst aan de Maas. De kampioenschappen worden gelijktijdig gehouden van 28... »

Inhoud syndiceren