Sportoverzicht Korfbal

De Peelkorf organiseert het Nederlands Kampioenschap korfbal

maandag 5 maart 2018, 10:30

Op zaterdag 10 maart organiseert Korfbalvereniging De Peelkorf uit Ysselsteyn voor de derde keer het Nederlands kampioenschap voor de B- en C-Jeugd en de reserve Topklasse. Vanaf 10.00 uur zullen de beste korfballers bij de dames in de B- en C-... »

Peelkorf A1 kampioen in de zaalcompetitie

maandag 5 februari 2018, 18:57

Met de winst op regerend Nederlands Kampioen behaalde de A1 van de korfbalsters van De Peelkorf uit Ysselsteyn het kampioenschap in de zaalcompetitie. Een bijzonder moment afgelopen zaterdag in sporthal de Wetteling. De Peelkorf A1 wist door de... »

A1 De Peelkorf uit Ysselsteyn wint Top 4 toernooi

dinsdag 31 oktober 2017, 15:52

Zaterdag heeft de A1 van De Peelkorf uit Ysselsteyn het Top 4 toernooi op hun naam weten te schrijven. De eerste wedstrijd, tegen Rosolo, wonnen de dames met 9-3. Tijdens de veldcompetitie werd nog van deze ploeg verloren. Ook de tweede wedstrijd... »

Kunstgras voor drie Venrayse korfbalverenigingen

dinsdag 31 mei 2016, 17:05

Drie Venrayse korfbalverenigingen, De Peelkorf (Ysselsteyn), Oranje-Wit (Leunen) en SVOC (Oirlo/Castenray), gaan een kunstgrasveld aanleggen. De verenigingen kunnen dit doen dankzij een subsidie van de gemeente Venray. Een kunstgrasveld biedt voor... »

Korfbal op kunstgras in Leunen

dinsdag 22 maart 2016, 16:23

Korfbalclub Oranje Wit ontvangt een eenmalige subsidie van €72.500 voor de aanleg van een kunstgrasveld op het sportpark in Leunen. Dat is twee derde van de aanlegkosten. De vereniging betaalt zelf een derde van de aanlegkosten en blijft... »

De Peelkorf organiseert het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal

donderdag 18 februari 2016, 11:15

Op zaterdag 12 maart organiseert Korfbalvereniging De Peelkorf in sporthal De Wetteling het Nederlands Kampioenschap Dames Korfbal. Om de Nederlandse titel wordt gestreden door de C- jeugd, B-Jeugd en de reserve Topklasse. Bij de C en de B jeugd... »

Venray Korfbal Cup viert eerste lustrum

woensdag 28 oktober 2015, 12:49

Op zondag 1 november organiseert Korfbalkring Venray voorafgaand aan de zaalcompetitie voor de vijfde keer de Venray Korfbal Cup. De drie hoogst spelende clubs uit de gemeente Venray, SVOC ‘01, Oranje Wit, en de winnaar van 2014, De Peelkorf, komen... »

Peelkorf Ysselsteyn start seizoen met twee nieuwe trainers

donderdag 3 september 2015, 19:56

Na een beladen seizoen, gaat de Peelkorf uit Ysselsteyn het komende nieuwe korfbalseizoen weer voortvarend van start. Om dit kracht bij te zetten haalde de club uit Ysselsteyn twee nieuwe trainers binnen haar gelederen. Nadat de Peelkorf afgelopen... »

De Peelkorf naar CNC jeugdkorfbaltoernooi

donderdag 20 augustus 2015, 11:02

Op zaterdag 29 augustus vindt, voorafgaand aan het begin van de competitie, het CNC jeugdkorfbaltoernooi plaats. Dit jaarlijks georganiseerde korfbaltoernooi is voor alle deelnemende teams een mooie manier om zich tijdens enkele wedstrijden te... »

Meisjes onder 14 pakken titel

dinsdag 16 juni 2015, 17:05

Tijdens het Dameskorfbalchallenge voor de teams van regio Oost, Midden en West gespeeld bij korfbalvereniging ONA te Overasselt hebben de meisje onder de 14 jaar van De Peelkorf (team oost) de titel gepakt door met 7-3 te winnen van team west en... »

Inhoud syndiceren