Sportoverzicht Honkbal

Honkballers zakken weg op wereldranglijst

vrijdag 7 december 2012, 21:41

De Nederlandse honkballers met Wesley Connor uit Venray zijn dit jaar twee plaatsen gezakt op de wereldranglijst. Oranje nam op de eindejaarslijst van de mondiale bond IBAF de zevende plaats in. Vorig jaar, nadat het Nederlands team voor de eerste... »

Nederlands honkbalteam treft op WBC onder andere Zuid-Korea

woensdag 26 september 2012, 23:01

De Nederlandse honkballers met Wesley Connor uit Venray stuiten op de World Baseball Classic volgend jaar in Taiwan onder meer op Zuid-Korea. Dat staat op de wereldranglijst momenteel vierde, twee plaatsen boven Oranje. Nederland,regerend... »

Honkballers Royals kampioen

zondag 23 september 2012, 14:40

De honkballers van The Royals uit Venray-Boxmeer zijn vanmiddag in de Vierde klasse N van het honkbal kampioen geworden.Ze wonnen met 8 - 7 van de Mustangs uit Venlo. Na een mooie start en een erg sterk honkballend Royals, sloeg de wedstrijd in de... »

Italië wint EK Honkbal

zondag 16 september 2012, 19:07

De Nederlandse honkballers met Venraynaar Wesley Connor hebben zondag de finale van het EK verloren. De ploeg van bondscoach Brian Farley moest in Rotterdam diep buigen voor Italië: 3-8. In de groepsfase was Italië ook al te sterk voor regerend... »

Italiaans honkbalteam verslaat Oranje

zaterdag 15 september 2012, 23:35

De Italiaanse honkballers hebben zaterdag het eerste tikje uitgedeeld aan het Nederlands team. De Europees kampioen was de wereldkampioen met 4-3 de baas in de laatste wedstrijd van de tweede ronde. Italië en Nederland staan zondag opnieuw tegenover... »

Nederlands honkbalteam in finale EK

vrijdag 14 september 2012, 23:05

Het Nederlands honkbalteam met Wesley Connor uit Venray heeft vanavond de finale bereikt van het EK in eigen land. Oranje won in Rotterdam met 2-0 van Spanje.Daarmee verzekerde de ploeg van bondscoach Brian Farley zich vroegtijdig van een plaats in... »

Nederlands honkbalteam verslaat Zweden

donderdag 13 september 2012, 22:17

De Nederlandse honkballers hebben in de tweede ronde van het EK een riante zege geboekt op Zweden. Oranje sloeg de Scandinaviërs in Rotterdam met 17-1 van het veld. Het ongelijke duel was al na zes innings voorbij. De wereldkampioen kon zich in de... »

Honkballers naar tweede ronde op EK

woensdag 12 september 2012, 11:17

Het Nederlands honkbalteam heeft zich, ondanks het verlies tegen Tsjechië eerder dit toernooi, als poulewinnaar geplaatst voor de tweede ronde op het EK honkbal in Rotterdam. De ploeg van bondscoach Brian Farley won met 2-11 van Groot-Brittannië en... »

Nederlands honkbalteam verslaat Duitsland op EK

maandag 10 september 2012, 22:05

Op niet mis te verstane wijze hebben de Nederlandse honkballers zich maandag bij het EK in Rotterdam gerevancheerd voor de zeperd van zondag tegen Tsjechië. Duitsland, de nummer drie van het EK van 2010, werd in zeven innings met 10-0 overklast... »

Honkballers verliezen van Tsjechië op EK

zondag 9 september 2012, 16:28

De Nederlandse honkballers hebben vanmiddag in Rotterdam een nederlaag moeten incasseren op het EK. De wereldkampioen moest na een tiebreak buigen voor Tsjechië: 3-2. De ploeg van bondscoach Brian Farley had de twee voorgaande wedstrijden op het EK... »

Inhoud syndiceren