Sportoverzicht Handbal

Handballer Loek Michiels eindigt met Oranje U18 als vierde

maandag 22 augustus 2016, 12:14

De handballers van Oranje U18, met Loek Michiels uit Venray zijn tijdens het European Championship op een vierde plaats geëindigd. De ploeg van bondscoach Edwin Kippers moest het in de laatste wedstrijd van het kampioenschap voor B-landen in het... »

Handballer Loek Michiels uit Venray met Oranje U18 groepswinnaar bij EK in Litouwen

vrijdag 19 augustus 2016, 11:07

De Nederlandse handballers U18, met onder meer Loek Michiels uit Venray zijn donderdag groepswinnaar geworden in groep A bij het EK divisie B in Litouwen. In de laatste groepswedstrijd versloeg de ploeg van trainer / coach Edwin Kippers na een 7-15... »

Handballer Loek Michiels uit Venray geselecteerd voor EK U18

zaterdag 6 augustus 2016, 16:11

Handballer Loek Michiels uit Venray is door bondscoach Edwin Kippers geselecteerd om met Oranje U18 vanaf 15 augustus deel te nemen aan het European Championship in Litouwen. In de groepsfase gaat Nederland het in groep A opnemen tegen Estland,... »

Herma van Kreij kan overstap maken naar eerste Bundesliga

maandag 13 juni 2016, 12:17

De 22-jarige handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren heeft een aanbieding op zak van Borussia Dortmund uit de eerste Bundesliga. Momenteel staat Van Kreij onder contract bij Duitse tweedeklasser TuS Lintfort. Het handbaltalent begon haar carriere... »

Handballer Loek Michiels uit Venray geselecteerd voor EK-traject Oranje U18

woensdag 6 april 2016, 13:26

Ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap voor de handballers van Oranje U18 heeft bondscoach Edwin Kipper op 25 en 26 april een trainingsstage gepland op Papendal. Nederland speelt van 15 tot en met 21 augustus het EK in Litouwen en speelt in... »

Sander Barents weg bij HandbaL Venlo

maandag 23 maart 2015, 12:14

Na goed overleg tussen HandbaL Venlo en Sander Barents, trainer Dames 1 is besloten het contract niet te verlengen. De doelstelling, de kampioenspoule halen, werd dit seizoen bereikt. Na een evaluatie blijkt echter dat de samenwerking tussen... »

Sander Barents uit Venray nieuwe trainer dames HandbaL Venlo

vrijdag 13 juni 2014, 18:44

Sander Barents wordt de nieuwe hoofdtrainer van de dames 1 selectie van HandbaL Venlo. De 33-jarige Venraynaar was de afgelopen twee seizoenen al assistent-trainer. Barents volgt William Gommans op. Deze vertrok in april omdat er geen klik meer was... »

Harma van Kreij uit Geijsteren naar HandbaL Venlo

dinsdag 19 juni 2012, 13:45

Opbouwspeelster Harma van Kreij (18) uit Geijsteren komt in het nieuwe seizoen uit voor HandbaL Venlo (voorheen Loreal). Van Kreij komt over van Bevo uit Panningen en speelde daarvoor bij de Venrayse club Manual. De Venlose eredivisieclub moest op... »

Gino Smits opnieuw trainer van HandbaL Venlo

zaterdag 19 mei 2012, 09:54

Gino Smits uit Geleen zal ook komend seizoen zal de dames selectie van HandbaL Venlo (voorheen Loreal) trainen.Hij heeft voor een jaar bijgetekend. Afgelopen seizoen was Gino Smits ook al werkzaam als interim trainer/coach in Venlo als vervanger van... »

Eurotech Bevo Hc stelt na rust orde op zaken

zondag 22 januari 2012, 17:36

Het eerste duel in het nieuwe kalenderjaar was meteen een belangrijk voor de heren van Eurotech Bevo Hc. Op bezoek kwam de nummer 9 van de ranglijst, Hellas, dat nog altijd hoop koesterde op een plaats in de play offs. Als nummer 3 van de lijst... »

Inhoud syndiceren