Sportoverzicht Gymnastiek

Eerste Freerun Jam in Venray

donderdag 7 april 2016, 21:18

Op zondag 10 april is de eerste Freerun Jam in Venray voor iedereen die kennis wil maken met de sport Freerunnen. Er zijn deze dag demo’s en Freerun clinics. Dit vindt van 11.00 tot 16.00 uur plaats bij Turnvereniging St. Christoffel aan de Langeweg... »

St. Christoffel uit Venray valt in de prijzen bij turntoernooi Meerssen

maandag 4 april 2016, 15:25

Afgelopen weekend vond het Limburgs Kampioenschap Turnen voor Dames plaats in Meerssen. Alle turnsters deden hun uiterste best het beste van zichzelf te laten zien. De opkomst van publiek was heel goed, ondanks de goede weersvoorspellingen. De... »

Grote Venrayse afvaardiging tijdens LK Turnen in Meerssen

donderdag 17 maart 2016, 11:28

Rooms-katholieke gymnastiekvereniging Sint Christoffel uit Venray gaat dit jaar met 28 atleten en atletes naar het Limburgs Kampioenschap Turnen in Meersen. Zij strijden ieder om een zo hoog mogelijke notering. De enthousiastelingen turnen op de... »

St.Christoffel zet jubilarissen in het zonnetje

maandag 21 december 2015, 23:55

Tijdens de ledenvergadering heeft St.Christoffel uit Venray de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er maar liefst 43 jubilarissen. Voor de de leden die 25 jaar en 40 jaar lid zijn was er naast de bloemen en een kleinigheid ook nog de... »

Yogalessen in de Kiosk in 't Brukske

vrijdag 31 mei 2013, 10:29

Een groep sportieve dames is onlangs gestart met yogalessen in Wijkcentrum de Kiosk in 't Brukske. Er bleek zo veel animo voor de yogalessen te zijn, dat momenteel wordt bekeken of een tweede groep kan starten. De yogalessen in de wijk waren een... »

Dames Brukske samen actief

donderdag 25 april 2013, 11:17

Een groep sportieve dames is gestart met yogalessen in Wijkcentrum de Kiosk in 't Brukske. Wijkbewoonster Lidy Goedee besloot hulp in te roepen van het team van Brukske Mooi Anders om te bekijken of het mogelijk was deze lessen op te starten. Met de... »

Jan van Daal legt voorzittershamer neer bij St. Christoffel

donderdag 8 maart 2012, 10:59

Na meer dan 25 jaar voorzitter te zijn geweest van gymnastiek en turnvereniging St. Christoffel heeft Jan van Daal besloten de voorzittershamer neer te leggen. Dit wil de vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Als dank voor zijn inzet voor... »

Nieuwe accomodatie Turn en Gymnastiekvereniging St. Christoffel feestelijk geopend

zaterdag 24 september 2011, 18:43

Onder een stralende zon en grote belangstelling is vanmiddag door wethouder Lucien Peeters en voorzitter Jan van Daal de vernieuwde accomodatie van turn en gymnastiekvereniging St. Christoffel geopend. Dit werd door omroep Venray live uitgezonden.... »

Officiële opening nieuwe accomodatie St.Christoffel op zaterdag 24 september

woensdag 14 september 2011, 11:40

Na een aantal maanden van noeste arbeid zal op zaterdag 24 september de vernieuwde accomodatie van gymnastiek en turnvereniging St.Christoffel aan de Langeweg in Venray (tegenover het gebouw van Omroep Venray en de Zangers van St.Frans) officiël... »

Goud en brons voor Stan Classens uit Veulen op NK turnen 2011

dinsdag 21 juni 2011, 10:33

Afgelopen weekend nam Stan Classens uit Veulen deel aan de Nederlandse Kampioenschappen Turnen in Heerenveen. Stan, lid van de gymvereniging Voorwaarts Veldhoven had zich als één van de beste twaalf turners van Nederland geplaatst voor de... »

Inhoud syndiceren