Sportoverzicht Boogschieten

Ron van der Hoff blijft langer aan als handboogcoach

vrijdag 22 juli 2016, 15:44

Ron van der Hoff blijft tot en met de Olympische Spelen van 2020 bondscoach van Handboogsport Nederland. Dat heeft de bond aan Omroep Venray laten weten. De coach uit Ysselsteyn en de Handboogbond hebben overeenstemming bereikt over een... »

Handboogvereniging Diana uit Venray in de prijzen

zondag 3 juli 2016, 23:53

Handboogvereniging Diana uit Venray heeft dit weekend in Sittard met drie personen mee geschoten voor de Limburgse kampioenschap. Van Diana behaalden twee leden een zilveren medaille: Chris Vermeulen in de klasse H3. Hij was goed voor een tweede... »

Nederlandse recurveschutters plaatsen zich voor de Olympische Spelen

dinsdag 28 juli 2015, 14:41

De Nederlandse recurveschutters onder leiding van bondscoach Ron van der Hoff uit Venray (zie foto) hebben zich op het WK handboogschieten (in de Deense hoofdstad Kopenhagen) geplaatst voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Sjef van... »

Nederlandse recurveschutters bijna naar Rio de Janeiro

maandag 27 juli 2015, 22:58

De Nederlandse recurveschutters onder leiding van bondscoach Ron van der Hoff uit Venray zijn op het WK handboogschieten (in de Deense hoofdstad Kopenhagen) slechts een overwinning verwijderd van plaatsing voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro... »

Derde plaats voor Diana uit Venray

dinsdag 3 juni 2014, 16:52

Dit weekend wist het eerste team van handboogschutterij Diana uit Venray de derde plaats van Nederland te bereiken. De volgende schutters hebben hieraan deelgenomen: Annie Thijssen, Marie Thijssen, Mike Linders, Robert Thijssen, Fer Hendriks en... »

Internationale veldwedstrijd Ons Genoegen Ysselsteyn

maandag 7 april 2014, 16:17

HBS Ons Genoegen organiseert zaterdag en zondag weer haar internationale veldwedstrijd. De wedstrijd wordt gehouden in het natuur- bosgebied De Paardekop. Daarmee keert de organisatie weer terug naar het gebied waar tot voor 4 jaar ook al jaarlijks... »

Zilver voor team van bondscoach Ron van der Hoff

zondag 6 oktober 2013, 15:14

Het Nederlands recurveteam (handboogschieten) onder leiding van Ron van der Hoff uit Venray heeft vandaag in de Turkse badplaats Belek het zilver bij de wereldtitel outdoor gegrepen. Het team van de Verenigde Staten was met 214-210 te sterk voor... »

Boogschutter Niels van den Berkmortel naar China

donderdag 12 september 2013, 10:47

Van 13 tot 20 oktober wordt in Wuxi in China het WK-outdoor voor junioren en cadetten geschoten. Na selectiewedstrijden in Baarschot, Schijndel en Haaksbergen werd de laatste wedstrijd op de buitenbanen in Ysselsteyn geschoten om uit te maken wie... »

Paralympische Talentdag op 5 oktober

maandag 29 juli 2013, 14:06

Wil jij net als rolstoelbasketbalster Lucie Houwen uit Leunen of al die andere toppers voor Nederland medailles winnen tijdens de Paralympische Spelen? Heb je sportervaring? Heb je een lichamelijke, visuele of licht verstandelijke handicap? Ben je... »

Brons voor Dylan en Mariska Koonings

maandag 8 juli 2013, 14:38

Op het Nederlands Kampioenschap outdoor in Almere zijn handboogschutters Dylan en Mariska Koonings in de prijzen gevallen. De broer en zus uit Leunen wonnen in de compound klasse allebei een bronzen medaille. »

Inhoud syndiceren