Sportoverzicht Basketbal

Zilveren Bijtje voor rolstoelbasketbalster Lucie Houwen

maandag 21 november 2016, 20:38

Rolstoelbasketbalster Lucie Houwen (26) uit Leunen mag aan haar prijzenkast ook een Zilveren Bijtje toevoegen. Burgemeester Hans Gilissen spelde haar voor haar sportieve prestaties de onderscheiding op. »

Lucie Houwen uit Leunen woensdag gehuldigd

maandag 19 september 2016, 11:10

De Paralympische Spelen zijn in de nacht van zondag op maandag officieel afgesloten met de slotceremonie. Na twaalf dagen topsport in Rio de Janeiro werd de paralympische vlam gedoofd. In totaal haalde Nederland 17 gouden, 19 zilveren en 26 bronzen... »

Brons voor Lucie Houwen en haar rolstoelbasketbalteam

vrijdag 16 september 2016, 20:01

De Nederlandse rolstoelbasketbalsters met Lucie Houwen uit Leunen hebben voor de vierde keer paralympisch brons veroverd. In Rio de Janeiro was Oranje in de strijd om de derde plaats veel te sterk voor Groot-Brittannië: 76-34. Nederland... »

Oranje met Lucie Houwen nipt ten onder in halve finale, morgen troostfinale

donderdag 15 september 2016, 23:07

De Nederlandse paralympische basketbalequipe, met de Leunse Lucie Houwen in haar gelederen, heeft donderdagavond nipt verloren in de strijd om een finaleplaats in het Braziliaanse Rio de Janeiro. Regerend paralympisch kampioen Duitsland was te sterk... »

Rolstoelbasketbalsters verslaan wereldkampioen Canada

dinsdag 13 september 2016, 18:59

De Nederlandse rolstoelbasketbalsters met Lucie Houwen uit Leunen in hun gelederen hebben op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro, in de kwartfinales wereldkampioen Canada verslagen. Het werd 78 - 60. Donderdag staat de halve finale voor de... »

Rolstoelbasketbalsters ruim langs China

maandag 12 september 2016, 18:54

Na twee prachtige overwinningen tegen Algerije en Frankrijk en een verliespartij tegen de Verenigde Staten hebben de Nederlandse rolstoelbasketbalsters, met Lucie Houwen uit Leunen maandag hun derde overwinning geboekt tijdens het Paralympisch... »

Rolstoelbasketbalsters verliezen van de Verenigde Staten

maandag 12 september 2016, 16:59

Na twee prachtige overwinningen tegen Algerije en Frankrijk hebben de Nederlandse rolstoelbasketbalsters, met Lucie Houwen uit Leunen zondag hun eerste nederlaag geleden tijdens het Paralympisch toernooi. Nederland vond een sterk spelende... »

Ook Frankrijk prooi voor de Nederlandse rolstoelbasketbalsters

zondag 11 september 2016, 12:18

Na de monsteroverwinning tegen Algerije hebben de Nederlandse rolstoelbasketbalsters, met Lucie Houwen uit Leunen op Paralympische Spelen in Rio ook tegen de nummer vier van Europa Frankrijk een ruime overwinning geboekt. Nederland was veel te... »

Nederlandse rolstoelbasketbalsters verslaan met overmacht Algerije

zaterdag 10 september 2016, 19:21

De Nederlandse rolstoelbasketbalsters met de uit Leunen afkomstige Lucie Houwen zijn het Paralympisch toernooi in Rio de Janeiro begonnen met een grote overwinning op Algerije. De Algerijnse ploeg had niets in te brengen tegen Oranje en werd met 127... »

Orange Angels grijpen naast goud

zondag 6 september 2015, 16:19

De Nederlandse rolstoelbasketbalsters, met Lucie Houwen uit Leunen hebben zondag tijdens EK in het Britse Worcester naast het goud gegrepen. De Orange Angels verloren van aartsrivaal Duitsland paralympisch kampioen Duitsland met 72-62. In 2013 won... »

Inhoud syndiceren