Sportoverzicht Autosport

Deur-aan-deur gevechten op Raceway Venray

maandag 25 juni 2018, 19:16

Afgelopen zondag werd het publiek van Raceway Venray getrakteerd op 22 spannende gevechten. Meestal winst voor de grote namen en een enkele keer een verrassende winnaar aan het eind. De highlights van de SuperCup National Hotrod. »

Snoeiharde gevechten en zomerse temperaturen op Raceway Venray

dinsdag 22 mei 2018, 15:40

Bij de Pinksterraces op Raceway Venray kregen de duizenden bezoekers een boeiend autosportspektakel te zien. Met zomerse temperaturen werd de hele dag volop gestreden om de zeges in verschillende klassen. In totaal kwamen er bijna 130 coureurs,... »

Venray sluit laatste thuiswedstrijd winnend af

zondag 20 mei 2018, 12:23

Zaterdagavond staat in de 1e klasse D een volledige speelronde op het programma. SV Venray dat zich vandaag zo goed als veilig kan spelen, speelt tegen het lastige Sportclub Susteren. En de roodwitten trekken direct ten strijde, want binnen 1... »

Op Raceway Venray gaan alle remmen weer los

dinsdag 8 mei 2018, 13:26

Op maandag 21 mei gaan alle remmen weer los en is Raceway Venray het decor van de Pinksterraces. Deze dag staat bol van alles wat met autoracen te maken heeft! Alle vaste smaakmakers zijn op tweede pinksterdag van de partij en zullen hun... »

Samenwerking drie Nederlandse ovalbanen: Venray (Ysselsteyn), Ter Apel en Emmen

dinsdag 17 april 2018, 09:34

Drie van de Nederlandse ovalbanen te weten Raceway Venray, NNO Ter Apel en Speedway Emmen gaan met elkaar samenwerken op het gebied van de Saloon Stockcar klasse. Een eerste editie van de Dutch Open is hiervan een voorbeeld. »

Raceway Venray maakt zich op voor een nieuw Autospeedway seizoen

dinsdag 20 maart 2018, 12:12

Ook dit jaar zal Raceway Venray op tweede paasdag 2 april de startvlag zwaaien voor een spectaculair nieuw Autospeedway seizoen. De bezoekers van de Paasraces krijgen een vol dagprogramma voorgeschoteld. Met aan de start ervaren rotten, een aantal... »

Raceway Venray officiële thuishaven van Saloon Stockcars

woensdag 14 maart 2018, 11:47

Met trots mag bekend worden gemaakt dat Raceway Venray benoemd is tot een officiële partner van de Engelse Saloon Stock Car Association (SSCA). Met deze benoeming wordt het Limburgse circuit een van de Nederlandse thuishavens van deze klasse. De... »

De baankampioenen van Raceway Venray zijn bekend

maandag 23 oktober 2017, 17:08

Afgelopen weekend stonden de Finaleraces op de agenda. Op het circuit van Raceway Venray mochten alle coureurs aantreden voor de laatst tellende wedstrijd voor het baankampioenschap 2017. »

Raceway Venray bereidt zich voor op de grote ontknoping

dinsdag 10 oktober 2017, 13:35

Op zondag 22 oktober wordt het autorace seizoen op een spectaculaire wijze afgesloten tijdens de Finaleraces. Raceway Venray is het decor voor de grote ontknoping. Wie worden de nieuwe kampioenen van 2017? Het programma garandeert een mooie mix van... »

Team Mustang Center Nederland Family Day 2017 op Raceway Venray

woensdag 6 september 2017, 19:43

Family Day, het grootste jaarlijks terugkerende evenement van Team Mustang Center Nederland doet dit jaar op zondag 17 september voor het eerst Raceway Venray aan. De Family Day begint om 10.00 uur en is gratis toegankelijk. Er wordt speciaal... »

Inhoud syndiceren