Sportoverzicht

Trainer Ales Jurcik uit Venray per direct weg bij Wittenhorst

zaterdag 17 maart 2018, 10:08

Nadat in december vorig jaar bekend werd dat er de intentie was dat Ales Jurcik en Wittenhorst samen verder zouden gaan is er nu toch een einde gekomen aan de samenwerking tussen de Venrayse trainer en de club uit Horst. Dit is in goed overleg... »

Tweeling nieuwe aanwinst voor Volharding

vrijdag 16 maart 2018, 11:59

Jordy en Melvin de Klijn komen komend seizoen uit voor Volharding. De 23-jarige tweeling uit Sint-Hubert komt over van Germania. De in de Tweede Klasse uitkomende club uit Vierlingsbeek is in haar nopjes met hun nieuwe aanwinsten, meldt de... »

Platform voor atletiek en hardlopen opgericht

donderdag 15 maart 2018, 16:45

Atletiek en hardlopen zijn veel beoefende sporten in Limburg. Voor de ondersteuning van deze sporten is de Stichting Platform Atletiek en Running Limburg opgericht. Woensdag vond de aftrap plaats. De Provincie Limburg stelt ruim 100.000 euro... »

Stijn van Gassel uit Ysselsteyn tot 2021 bij Helmond Sport

donderdag 15 maart 2018, 09:25

Stijn van Gassel staat ook de komende jaren onder de lat bij Helmond Sport. De talentvolle doelman heeft een contract getekend dat hem tot 2021 aan de club verbindt. De 21-jarige Van Gassel is afkomstig uit de eigen jeugd en miste dit seizoen nog... »

Raceway Venray officiële thuishaven van Saloon Stockcars

woensdag 14 maart 2018, 10:47

Met trots mag bekend worden gemaakt dat Raceway Venray benoemd is tot een officiële partner van de Engelse Saloon Stock Car Association (SSCA). Met deze benoeming wordt het Limburgse circuit een van de Nederlandse thuishavens van deze klasse. De... »

KNLTB AWI klaverbladtennistoernooi 2018 prima verlopen in Leunen

maandag 12 maart 2018, 19:25

Het officiële KNLTB AWI klaverbladtennistoernooi 2018, wat altijd een van de eerste toernooien van het jaar is, is weer prima verlopen in Leunen. Deze maand werd voor de negende keer het KNLTB tennistoernooi gespeeld. De start was even een lastig... »

Wout Poels komt hard ten val tijdens Parijs-Nice

vrijdag 9 maart 2018, 17:41

Wout Poels is tijdens de zesde etappe van de rittenkoers Parijs-Nice ten hard val gekomen. Hij brak hierbij zijn sleutelbeen. De renner uit Monaco ging onderuit tijdens de afdaling van de Côte de la Colle-sur-Loup en bleef daarna op het asfalt... »

X-triathlon: Sporters met een beperking doen Venray aan

woensdag 7 maart 2018, 12:31

Woensdag trokken zeven sporters met een beperking, uit elke Noord Limburgse gemeente één, door de straten van Noord-Limburg. Daarmee vroegen ze aandacht voor de X-triathlon die deze zomer georganiseerd wordt in Venray. De sporters gingen van start... »

De Peelkorf organiseert het Nederlands Kampioenschap korfbal

maandag 5 maart 2018, 09:30

Op zaterdag 10 maart organiseert Korfbalvereniging De Peelkorf uit Ysselsteyn voor de derde keer het Nederlands kampioenschap voor de B- en C-Jeugd en de reserve Topklasse. Vanaf 10.00 uur zullen de beste korfballers bij de dames in de B- en C-... »

Streep onder het amateurvoetbal komend weekend

vrijdag 2 maart 2018, 14:47

De KNVB heeft voor komend weekend een streep gezet onder het amateurvoetbal. Alle wedstrijden in het amateurvoetbal in de districten Noord, Oost, Zuid I en Zuid II zijn afgelast. Zondag wordt sneeuw verwacht. Ook heeft de vorstperiode geen goed... »

Inhoud syndiceren