Sportoverzicht

Trainers Frans Koenen en Mandy Passon langer bij SV Venray

maandag 14 januari 2019, 10:05

Frans Koenen en Mandy Passon blijven langer bij SV Venray. Beide trainers van het eerste elftal hebben aangegeven het contract met SV Venray te willen verlengen. Van beide zijden werd aangegeven de prettige samenwerking te willen continueren zodat... »

Wout Poels voor het eerst aan de start in de Australische etappekoers uit de World Tour

maandag 7 januari 2019, 14:29

Wout Poels (31) is volgende week de kopman van Team Sky in de Tour Down Under. De voormalige inwoner van Blitterswijck start voor het eerst in de Australische etappekoers uit de World Tour. De Tour Down Under, traditioneel de eerste World Tour-... »

Trainer Sjoerd van der Coelen langer bij de Venlosche Boys

zondag 6 januari 2019, 20:55

De Venrayse trainer Sjoerd van der Coelen is ook het volgend seizoen trainer van het eerste elftal van de Venlosche Boys. Dit werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 bekendgemaakt. Dit gebeurde na samenspraak tussen de spelersgroep,... »

Jubilarissen gehuldigd bij TTV Red Stars

zondag 6 januari 2019, 13:38

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van tafeltennisvereniging Red Stars in Venray werden de jubilarissen gehuldigd. Dat waren er dit jaar maar liefst vijf. Van links naar rechts op de foto ziet u: Gerda van Bruggen 25 jaar lid, Wil Thijssen 50 jaar... »

Actieplan dameswielrennen in Limburg: Meerjarig plan om meer dames op de fiets te krijgen én houden

woensdag 19 december 2018, 13:03

Limburg Cycling heeft het Actieplan Dameswielrennen Limburg 2019-2022 gepresenteerd met negen actiepunten die het dameswielrennen een impuls moeten geven. Zo komen er onder andere verschillende ‘Ladies Only’ projecten, worden er beurzen voor... »

Freek Thoone nieuwe trainer SV Leunen

dinsdag 18 december 2018, 14:22

Het komende seizoen zal Freek Thoone de nieuwe hoofdtrainer van SV Leunen worden. Hij wordt de opvolger van Vincent van Sambeek die het eerste elftal 2,5 seizoen onder zijn hoede heeft gehad na het vroegtijdig vertrek van Paul Cuppen twee jaar... »

René Dericks uit Venray schrijft eerste Grandprix Biljart Artistiek Ereklasse op zijn naam

zondag 16 december 2018, 22:01

René Dericks heeft de eerste Grandprix Biljart Artistiek Ereklasse op zijn naam mogen schrijven. Deze finale vond zondag in Afferden plaats. De Venraynaar won met 3 - 0 van zijn maatje Erik Vijverberg uit Almelo. »

Jumping Indoor Leunen 2019: Taart voor iedere winnaar!

maandag 10 december 2018, 13:32

In het weekend van 4 tot en met 6 januari 2019 vindt de tiende editie van Jumping Indoor Leunen plaats. De organiserende vereniging Rijvereniging Ons Genot wil deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan en pakt aankomende editie nog groter uit... »

Contractverlenging hoofdtrainer Ron Spruit met SV Oostrum

vrijdag 30 november 2018, 11:49

Het bestuur van SV Oostrum en hoofdtrainer Ron Spruit hebben besloten het huidig lopende contract met een jaar te verlengen. Hierdoor zal Ron Spruit ook het aankomende seizoen 2019/2020 als hoofdtrainer fungeren bij de vierdeklasser. De uit Venray... »

Trainer Johan Vullings uit Venray langer bij Vierlingsbeekse club Volharding

vrijdag 30 november 2018, 11:45

Johan Vullings uit Venray blijft langer bij tweedeklasser Volharding. De trainer verlengde het contract met een jaar bij de club uit Vierlingsbeek. De 39-jarige Vullings is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig. Naast de contractverlenging, is... »

Inhoud syndiceren