facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Voetbaldames gezocht bij SVOC '01

december 22, 2021

Heb jij altijd al eens willen voetballen? Dan is dit misschien je kans! Voetbalclub SVOC '01 onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een damesvoetbalteam op te richten.

Belangrijk is hierbij dat ze goed inventariseren of hiervoor voldoende animo bestaat. Ze hebben al een stel fanatieke dames bijeen, maar het team is nog lang niet compleet. Géén ervaring? Géén probleem!

SVOC '01 is een amateurvoetbalclub uit Oirlo en Castenray. De club is op 1 juli 2001 ontstaan uit een fusie tussen DIS uit Oirlo en SV Castenray uit de gelijknamige plaats. De afkorting SVOC '01 staat voor: Sport Vereniging Oirlo-Castenray 2001. Het eerste elftal speelt in de vijfde klasse zondag (2021/22). De club telt momenteel vier seniorenteams en een veteranenelftal.

Heb je vragen? App dan naar Maud Seijkens, 06-81349208. Heb je interesse en mogen ze je naam noteren? Mail dan naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.