facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
mei 18, 2022
kijk live kijk live luister live

Avondvierdaagse Venray gaat weer van start

maart 30, 2022

Over ruim twee maanden start de 62e Avondvierdaagse in Venray. Na twee jaren waarin het wandelevenement door de coronamaatregelen niet plaats kon vinden is het dan eindelijk zover.

Het wandelevenement voor jong en oud start op donderdag 9 juni en wordt op zondag 12 juni afgesloten met een feestelijk defilé. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 9 juni tot en met zondag 12 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk.

Op www.a4d.nl is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 7 juni van 18.30 tot 19.30 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Ook

kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op

www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Wij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen en zien er als organisatie naar uit om de vele wandelaars op 9 juni weer welkom te heten aan de start”, aldus de voorzitter Germy Thielen.