Delen op social media kanalen

De eerste etappe van de Tour de France van Brest naar Landernaeu werd zaterdag ontsierd door twee massale valpartijen. Eén ervan werd veroorzaakt door een bizarre actie van een Tour-supporter met een kartonnen bord. 

Op zo’n veertig kilometer van de finishlijn stond deze half op de weg met een kartonnen bord in de hand, met de rug naar het aanstormende Tour-peloton.

Vooral Jumbo-Visma ploeg was hierbij het slachtoffer. Mike Teunissen uit Ysselsteyn moest na afloop van de etappe naar het ziekenhuis. Hij heeft kwetsuren aan zijn elleboog en heup. Na het bezoek aan het ziekenhuis, bleek de renner geen breuken te hebben opgelopen. Zijn ploeg op Twitter meldt dat hij morgen dan ook gewoon van start zal gaan. 

De Ysselsteyner finishte zaterdag als 178ste. 

 

 

Foto
Archief Omroep Venray