Delen op social media kanalen

Dit weekend zou de derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray van start gaan. Deze werd echter net als afgelopen jaar wegens de coronapandemie afgelast. De derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray gaat nu van 3 juni tot en met 5 juni 2022 (Pinksterweekend) plaatsvinden. Dit lijkt wel heel erg ver weg maar de organisatie gaat in de tussenliggende tijd niet stilzitten en blijven wandelen!

De afgelopen maanden hebben zij onder de naam zaterdag– wandeldag diverse wandelroutes in Venray en omgeving via hun Facebookpagina onder de aandacht gebracht bij de wandelaars. Op deze actie hebben zij veel positieve reacties gekregen. Gebaseerd op deze respons is het idee ontstaan om trainingstochten te gaan maken als voorbereiding op onze derde editie in 2022. 

Uit een gehouden poll op sociaal media bleek voor de trainingstochten veel belangstelling te bestaan. Na overleg met het bestuur en de vrijwilligers van de routecommissie is besloten om deze uitdaging aan te gaan. Vanaf deze maand zullen zij maandelijks een wandeltocht ter beschikking stellen om te gebruiken als training voor dit evenement in 2022. Die tochten houdt de organisatie zo laagdrempelig mogelijk.

De route van de maand juni krijgt het thema “het aftellen is begonnen” mee. Over ruim 360 dagen begint namelijk de derde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray. Tijdens deze eerste route zijn er drie start en rustplaatsen.

Kijk voor meer informatie op de website van het Meerdaags Wandelevenement Venray.