Delen op social media kanalen

Het bestuur en Technische Commissie van Sportvereniging Melderslo is erin geslaagd een geschikte opvolger voor Wim Rijs te vinden. Vanaf komend seizoen zal Freek Thoone de nieuwe hoofdtrainer worden.

Freek is 35 jaar en woonachtig in Leunen. Hij begon zijn voetbalcarrière als speler van SV Leunen. Na mooie periodes bij SV Leunen en SV Venray, kwam hij in 2012 bij Achilles ’29 terecht. Hier heeft hij 4 jaar als aanvaller in de Jupiler League zijn verdiensten meer dan waargemaakt. Zijn carrière als voetballer heeft hij afgesloten bij SV AWC. Momenteel is Freek bezig aan zijn eerste carrièrestap als hoofdtrainer van SV Leunen.

Na een aantal zeer positief verlopen gesprekken met het bestuur, TC en selectie(kader) hebben we uiteindelijk een overeenstemming bereikt. De ambities en wensen van de spelersgroep sluiten naadloos aan op Freek’s ambitie als hoofdtrainer:

“Ik zie SV Melderslo als een mooie stap omhoog in mijn doel om een goede amateurtrainer te worden. In de gesprekken met zowel bestuur, staf als spelers werd mij duidelijk dat de club vooruit wil en ambitieus is. De gezellige sfeer in combinatie met de wil om beter te worden spreken mij erg aan en passen bij mij als persoon. Ik hoop op mijn manier bij te kunnen dragen aan de doorontwikkeling van het 1e elftal en de rest van de vereniging.”

Zij zijn ervan overtuigd dat Freek de geschikte hoofdtrainer is die past bij de ambities van de selectie en de clubcultuur. In navolging van Wim zal hij de selectie naar een volgende niveau weten te ontwikkelen.

Bron
Bestuur SV Melderslo
Foto
Logo SV Melderslo