Voetbalclub SVOC'01 moet op zoek naar een nieuwe trainer. Dat meldt de fusieclub uit Oirlo en Castenray op haar Facebookpagina. De trainer maakt het lopende seizoen nog af.  

Beide partijen besloten een nieuwe weg in te slaan. Denissen is inmiddels voor het derde jaar actief bij de tricoleres. Een van zij voornaamste opdrachten was destijds de eenheid binnen de selectie te bevorderen. Hierin is hij bijzonder goed geslaagd. Denissen heeft zich laten kennen als een echte man van de club.

Hij was verantwoordelijk voor de selectie, maar ook bij de overige seniorenteams en de jeugdteams heeft hij zijn steentje bijgedragen. Een echte allrounder met een groot voetbalhart. Met wederzijds respect voor elkaar gaan beide partijen straks ieder hun eigen weg. Jeroen Denissen op zoek naar een nieuwe club en SVOC’01 op zoek naar een nieuwe trainer om straks een frisse start te maken.