De coronacrisis is van invloed op ons allemaal. Voor de sport betekende dit in het voorjaar dat alle sportverenigingen hun deuren moesten sluiten. De jeugd mag nu weer trainen en hoeft daarbij geen afstand te houden. Maar iedereen vanaf achttien jaar mag alleen op anderhalve meter afstand sporten en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Om te onderzoeken welke impact de coronacrisis op Limburgse sportorganisaties heeft, houdt Huis voor de Sport Limburg een enquête onder deze sportorganisaties. Met het inzicht dat Huis voor de Sport Limburg uit dit onderzoek krijgt, kan het de Limburgse sportverenigingen en -clubs ondersteunen en ontzorgen, lobbyen en voor eventuele problemen aandacht vragen.


Sportclubs en –verenigingen kunnen tot 31 december 2020 de vragenlijst invullen op: hvdsl.nl/enquete-gevolgen-corona.

Het invullen duurt hooguit 5 minuten en met de ingevulde gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Een samenvatting van de resultaten wordt begin 2021 op de website van Huis voor de Sport Limburg geplaatst.

 

Foto
Archief Omroep Venray