Met ingang vaan het komende seizoen wordt Sjoerd van der Coelen hoofdtrainer van RKsv Wittenhorst. Dat is de uitkomst van enkele zeer positief verlopen gesprekken tussen de trainer uit Venray, het bestuur en de technische commissie.

De 40-jarige Verkoelen was  in het verleden al een periode actief bij Wittenhorst als jeugdtrainer. Ook was hij toen tijdelijk interim hoofdtrainer bij het eerste elftal, welke toen in de Derde Klasse speelde.

Na zijn eerste periode bij Wittenhorst heeft Verkoelen een mooie trainerscarrière opgebouwd bij onder anderen bij SVEB (2 jaar), Volharding (4 jaar) en afgelopen 3 jaar bij Venlosche Boys.

Het bestuur van de club uit Horst is ervan overtuigd dat hij, net als de huidige hoofdtrainer Ton Kosterman, op inspirerende en motiverende wijze de talentvolle selectiespelers helpt zich verder te ontwikkelen.