Op vrijdag 25 september werd het Online Pokerkampioenschap van Venray georganiseerd. In totaal kwamen er 227 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Eugene Deenen de Online Pokerkampioen van Venray.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Eugene zich voor de halve finales die in juni gehouden worden. Als hij daar bij de beste 10% eindigt gaat hij door naar de landelijke finale. De finale wordt in juli 2021 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Jos Koets (2e) en Jan Brederode (3e) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales en werden er nog 9 kwartfinale tickets vergeven.

De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Venray is te vinden op: https://www.onkpoker.nl/onkp/2020-2021/online-pokerkampioenschap-van-venray

De top 3 van Venray:

  1. Eugene Deenen

  2. Jos Koets

  3. Jan Brederode

Bron
https://www.onkpoker.nl
Foto
Pixabay