Op dit moment hebben al ruim 1.500 wandelaars zich ingeschreven voor het Meerdaags Wandelevenement in Venray. Vorig jaar in juni tijdens de tweede editie hadden de organisatie 1.709 wandelaars maar wel met 3 afstanden meer. De organisatie is enorm blij met deze opkomst, sterker nog zij zijn enorm trots!

De voorinschrijving sloot oorspronkelijk op zondag 27 september om 24.00 uur. Om de twijfelaars onder de wandelaars ook de mogelijkheid te geven om zich in te schrijven hebben wij de voorinschrijving met 2 dagen verlengd. De voorinschrijving sluit dus definitief op dinsdag 29 september om 24.00 uur.

Op het Henseniusplein vindt, naast het wandelevenement, dit jaar de tweede editie van het foodfestival ‘Hensenius Hapt’ plaats. Reden genoeg om op 2, 3 en/of 4 oktober een bezoekje te brengen aan dit mooie evenement.