Tijdens de voorbije wintermaanden hebben 14 teams, bestaande uit: Piëlboulers 3 teams, JBC Oostrum 2 teams, Lönse Boulers 3 teams, BCM Merselo 1 team, JBC Venray 80 2 teams en Hedse Boulers 3 teams, de Harry Maessen Wintercompetitie gespeeld. Verdeeld in een A en B poule heeft ieder team zes wedstrijden moeten spelen voor een finale plaats. Al deze wedstrijden hadden een spannend, sportief en gezellig verloop. Van iedere poule komen de eerste drie plaatsen in aanmerking voor een finale plaats.

Het uiteindelijke resultaat voor de finale is als volgt;

Om plaats 1 en 2 tussen De Lönse Boulers 1 en Hedse Boulers 1

Om plaats 3 en 4 tussen De Lönse Boulers 2 en Hedse Boulers 2

Om plaats 5 en 6 tussen BC Merselo en De Piëlboulers 2.

Normaal zou de finale gespeeld worden op 4 april maar vanwege corona kon dat niet. Deze competitie is een binnen gebeuren, om deze finale toch nog met z'n allen te kunnen spelen moest dit buiten gebeuren. Gelukkig kon er een geschikte datum worden gevonden en speelden de weergoden geweldig mee.

Iedereen was gemotiveerd en deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk punten te vergaren voor zijn team. Met uiterste inspanning, motivatie en concentratie werd er gestreden. Onder toezien van het publiek, was en bleef het tijdens de drie te spelen wedstrijden erg spannend. Om plaats 1 t/m 4 een echt gevecht tussen de de Hedse en de Lönse Boulers. Uiteindelijk mochten de Hedse Boulers de fel begeerde trofee in ontvangst nemen. De finale werd gespeeld op het Bouledromecomplex aan de Hoopweg in Venray.

 

Uitslag;

1e plaats Hedse Boulers 1

2e plaats De Lönse Boulers 1

3e plaats De Lönse Boulers 2

4e plaats Hedse Boulers 2

5e plaats De Piëlboulers 2

6e plaats BC Merselo

 

In alle opzichten was het een zeer geslaagd Jeu de Boules toernooi. Met een aangepaste organisatie wordt op 26 september met een nieuwe wintercompetitie gestart.

 

Foto
Jan Derikx