Op vrijdag 18 september houden SV United  en Venray Beweegt een Walking Football promo-avond. SV United, de voetbalclub uit Wanssum en Meerlo wil het mogelijk maken voor 55+ om ook lekker te kunnen voetballen op hun eigen manier middels het Walking Football. 

De avond, op de velden van SV Merselo begint om 18.00 uur met een inloop, waarna om 18.30 uur gestart wordt met het voetbalprogramma. De avond zal tot ongeveer 20.00 uur duren (afsluiten in de kantine is natuurlijk mogelijk). De derde helft is immers ook heel belangrijk. Er is een mogelijkheid om te douchen na afloop. 

SV Merselo en SV Oostrum zijn aanwezig en zullen een wedstrijd tegen elkaar spelen. Verder is iedereen welkom om mee te doen. Dus voor geïnteresseerden een mooie gelegenheid om hier kennis mee te maken. Men kan deze avond mixen en iedereen mee laten doen. Het doel is om enthousiasme te kweken.

Wil je graag starten met Walking Football of naar de avond in Merselo, geef dit dan door bij de secretaris, secretaris@svunited.nl of 06-27334845