Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray heeft twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Chrit Joosten (afkomstig uit Overloon, 40 jaar lid, zie foto) en Frans Vervoort (afkomstig uit Sevenum, 50 jaar).

Erelid Chrit Joosten (66) was bestuurslid en dertien jaar voorzitter van de vereniging. Ook is hij elk jaar betrokken bij de organisatie van de succesvolle Paaswandeltocht. Als scheidsrechter schopte hij het tot groep 1 (hoofdklasse). Daarna werd hij zeer actief voor de KNVB: als spelregeldocent, rapporteur, begeleider, coach en nu als waarnemer betaald voetbal.

Lid van Verdienste Frans Vervoort (86) is al vijftig jaar lid. Hij was scheidsrechter bij de KNVB. In 2002 koos de vereniging hem als ‘vrijwilliger van het jaar’ en in 2016 kreeg hij een Gouden Schoffel voor zijn vele werk in en rond clubhuis Trefhove. Sinds 1994 is Vervoort bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Scheidsrechter, die sponsors werft en de vereniging financieel ondersteunt.