Bij de uitzendingen van Tour de L1mbourg tussen 29 augustus en 20 september is publiek welkom. Wel zal L1 de coronaregels, gehanteerd door het RIVM, respecteren. Dus 1,5 meter afstand is noodzakelijk. Het aantal personen dat de omroep kan toelaten is daarom beperkt, afhankelijk ook van de ruimte op de opnameplek.

Om alles in goede banen te laten lopen zet L1 tijdens de opnames een ‘corona-officier’ in. Die heeft als taak ervoor te waken dat de coronaregels door iedereen worden nageleefd voor, tijdens en na iedere uitzending. Op zondag 6 september doet Tour de L1mbourg het Odapark in Venray aan. 

Foto: een eerdere uitzending van Tour de L1mbourg in Venray.

Zie ook: https://www.omroepvenray.nl/sport/2020/08/21/tour-de-l1mbourg-op-zondag-6-september-venray

Foto
Marion Minten (Omroep Venray)