Het aantal voorinschrijvingen voor het Meerdaags Wandelevenement Venray groeit per dag. Per dag zijn er maar 750 startbewijzen beschikbaar. Vol is vol. In verband met het coronaprotocol is er tijdens deze editie geen daginschrijving mogelijk. Hierop maken zij geen uitzondering. Wil je in oktober één of meerdere dagen meelopen schrijf je dan nu in zodat je verzekerd bent van een startbewijs. Inschrijven kan via https://wandelevenementvenray.nl/inschrijven/ De voorinschrijving sluit op zondag 27 september om 24:00 uur.
 

De dorstigen laven en de hongerigen voeden, daar weten ze in Venray wel raad mee. Gedurende het Meerdaags Wandelevenement Venray slaan verschillende Venrayse restaurateurs de handen ineen voor het Food Festival Hensenius Hapt. Gedurende het driedaags festijn zal een keur aan gerechten geserveerd worden op het Henseniusplein. Onder andere Gastrobar Tof, Wijn en Bistrobar Samen, Steaks and More en Proeflokaal Goesting hebben zich reeds achter dit initiatief geschaard. Daar de datum van het wandelevenement naar achter geschoven is wordt tijdens het evenement rekening gehouden met eventuele koudere weersomstandigheden. Voor een overkapping en de nodige verwarming wordt dan ook gezorgd. Vanzelfsprekend houdt de organisatie de richtlijnen van het RIVM in acht bij de opzet van Hensenius Hapt.

Op dit moment is de routecommissie de bekende puntjes op de i aan het zetten zodat je tijdens het evenement op de mooiste plekjes van Venray en omgeving komt. De routes zullen de volgende maand gepubliceerd worden op de hun site.

De routes van de 10 km hebben 1 rustplaats en de routes van de 20 km hebben 2 rustplaatsen. De 5 km op zondag heeft 1 rustplaats. Op onderstaande rustplaatsen kunt u rusten, e.e.a. natuurlijk afhankelijk van welke basisafstand je loopt.

2 oktober: Leunen Gemeenschapshuis De Baank - Oostrum Allemans café - Dekkers Tweewielers
3 oktober: Perdstal - Geijsteren ‘t Trefpunt - Smakt Pelgrimshuis
4 oktober: Perdstal - Oostrum Allemans café - Hermkushof - MFC Vredepeel 

Speciaal voor al de wandelaars is er een echte ‘Het Meerdaags Wandelevenement’ playlist aangemaakt op Spotify. Je kunt je eigen nummers aan deze lijst toevoegen en tevens luisteren naar de muziek van medewandelaars. Via deze link https://spoti.fi/2EZahe4 kom je op de plaats om je aan te melden of direct muziek te plaatsen. Lekker naar de muziek van medewandelaars luisteren tijdens het wandelen of tijdens het bekijken van de foto’s op hun site. Voor deze app. heb je geen abonnement nodig. Je kunt de app. downloaden in de app.- of playstore en gratis gebruiken.