Met deze kop neemt Jan van Osch (77) uit Merselo die dag afscheid als organisator van vooral lange fietstochten. Voor zijn wielerclub 'De Randonneurs' heeft hij voor die dag een besloten 200 km lange fietstocht uitgezet, met start bij de Merselose Molen, en de finish is bij Café Den Tommes.

Speciaal voor het project , een Duo-fiets voor Merselo heeft Jan van Osch voor deze dag ook kortere fietstochten uitgezet in onze regio. Onder anderen fiets je als het ware over een brug door het Overloonse Oorlogsmuseum op zekere hoogte! Afstanden van 70 - 50 en 30 km kun je die dag vanaf 10:00 uur fietsen met als vertrekpunt Café Den Tommes. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het project Duo-Fiets Merselo. Je kunt die dag starten vanaf 10:00 uur en het einde zal tussen 17:00 uur en 18:00 uur zijn. Er is die ook de mogelijkheid om een ritje te maken op de duo-fiets.

Aanmelden kan via: hazettiny@gmail.com