Onlangs ondertekenden Twan Lensen van Tennisschool Maascourt en Paul Spronken, voorzitter van Tennisclub Venray, een nieuwe verbintenis. De komende drie jaar blijft Twan Lensen met zijn tennisschool Maascourt als officiële clubtrainer aan TCV verbonden. Nog meer goed nieuws dus voor de Venrayse vereniging, want onlangs werden 3 van de 9 gravelbanen gerenoveerd en werd het park verder verduurzaamd door middel van led-verlichting. Tel daarbij het groeiend ledenaantal en TCV lijkt helemaal klaar voor de toekomst.


Twan Lensen is dan ook content met de verlenging. “De laatste jaren heb ik de club zien groeien en hebben we onze samenwerking verder geoptimaliseerd. Denk daarbij niet alleen aan de clubtrainingen die wij als Maascourt mogen geven, we werken ook samen rondom toernooien en activiteiten die ik in de hal, tennishal Maascourt, mag verzorgen. Voor beide partijen biedt dit veel voordelen. Ook geniet ik van de vele en vooral ook talentvolle jeugdleden binnen de vereniging. Er komt jeugd aan waar we nog veel plezier aan gaan beleven.”