Evenals veel andere evenementen zal ook het 46e Internationaal Judo Toernooi dit jaar op de geplande data van 06 en 07 juni geen doorgang kunnen vinden i.v.m. het coronavirus.

Meer dan 250 judoclubs en nationale selectie teams hadden reeds ingeschreven, waarmee het toernooi weer volledig volgeboekt was met 1500 deelnemers uit meer dan 30 verschillende landen.

Doordat het niet duidelijk is wanneer weer evenementen van deze omvang tot de mogelijkheden behoort, is besloten om geen vervangende datum te plannen, maar wordt de 46e editie van het judo evenement nu pas volgend jaar weer ingepland, waarschijnlijk op 5 en 6 juni 2021. Met name ook alle reis beperkende maatregelen, in de verschillende landen van waaruit de deelnemers komen, is tevens een van de redenen geweest om het toernooi dit jaar niet te organiseren, aldus de organiserende Judo Vereniging Venray.

Foto
Logo Judotoernooi