De X-triathlon op zondag 17 mei in Venray, gaat niet door. De organisatie tilt het evenement naar 2021. Door de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaat de X-triathlon dit jaar niet door.

“Heel begrijpelijk”, zegt organisator Eric Brueren namens Iedereen Kan Sporten en MEE De Meent Groep. “Het is belangrijk dat er alles aan gedaan wordt om deze crisis te boven te komen. Omdat we geen risico willen lopen met de veelal kwetsbare mensen die aan de X-triathlon meedoen en we ook niet weten hoe lang deze situatie nog aanhoudt, vervalt de X-triathlon dit jaar. Later dit jaar maken we een nieuwe datum voor 2021 bekend.”

De X-triathlon voor mensen met een beperking zou dit jaar voor de derde keer op rij georganiseerd worden in Venray. Deze triathlon is zo aangepast dat iedereen, met welke beperking dan ook, mee kan doen.

Foto
Archief Omroep Venray