Zwemvereniging SPIO organiseert op zondag 9 februari aanstaande een Jeugd Waterpolotoernooi. Er zal gestart worden om 14.30 uur en het duurt tot 16.00 uur. Alle meiden en jongens van 8 tm 15 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken met deze mooie intensieve teamsport.

Er zal gestart worden  met een korte uitleg om daarna het water in te gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn kom dan naar zwembad De Sprank aan de Kempweg 70 <https://www.google.com/maps/search/Kempweg+70?entry=gmail&source=g> te Venray.

Vooraf speelt het jeugdteam onder de 13 nog een competitie wedstrijd in hetzelfde zwembad. Deze start om 13.30 uur gevolgd door het vaandelteam Heren 1. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, kom dan eerder naar het zwembad.

Foto
persfoto Spio