Op zaterdag 21 september 2019 organiseert De Peelse Golf een golftoernooi voor golfers met een fysieke beperking. Limburgs Limitless Golf 2019 is daarmee een feit!

De locatie van het golftoernooi is golfbaan De Peelse Golf aan de Maasduinenweg 1 te Evertsoord. Golfers met tenminste een GVB kunnen zich vanaf nu aanmelden via de site van De Peelse Golf www.depeelsegolf.nl . Geïnteresseerden krijgen daarna aanvullende informatie over deze speciale golfdag. De Peelse Golf wil graag dat ook minder valide golfers zich thuis voelen op onze fantastische golfbaan. Het clubgebouw en het terras is afgelopen jaar rolstoeltoegankelijk gemaakt met behulp van een rolstoellift. Het golfterrein zelf, heeft geen trappen of andere hindernissen.

Het golftoernooi voor mensen met een beperking wordt georganiseerd op zaterdag 21 september en start om 12.00 uur. Burgemeester Palmen van Horst aan de Maas is ook op het event aanwezig. Er worden verder diverse activiteiten georganiseerd om de golfsport bij een breder publiek bekender te maken.

Naast het golftoernooi, worden ook enkele clinics gegeven op 21 september tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Onze golfpro’s richten zich dan met name op mensen met een verstandelijke beperking. Deelname aan deze clinics is gratis en aanmelden kan via www.depeelsegolf.nl . Let op, want er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan de clinics, dus wees er snel bij want vol = vol. U bent van harte welkom op 21 september vanaf 14.00 uur op de Peelse golf aan de Maasduinenweg te Evertsoord.