Meer inschrijvingen Meerdaags wandelevenement Venray

Meer inschrijvingen Meerdaags wandelevenement Venray

De voorinschrijving voor de tweede editie van het Meerdaags wandelevenement Venray is gesloten. Afgelopen zondagavond om 24.00 uur stond de teller op 925 voorinschrijvingen.

Het vorig jaar waren er 562 voorinschrijvingen en uiteindelijk is de organisatie met de dag-inschrijvingen erbij geëindigd op 1.099 deelnemers. Het mag duidelijk zijn dat de inschrijvingen het aantal van het vorig jaar fors gaan overschrijden, zeker gezien de weervoorspellingen.

U kunt zich namelijk op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en of zondag 2 juni nog inschrijven. Het inschrijfbureau is te vinden in de tent op het Schouwburgplein in Venray. Let op: u kunt niet pinnen alleen gepast betalen.

Foto: 
wandelevenement Venray