In Swolgen zaal Wilhelmina houden 16 mei a.s. rolstoeldansen o.l.v. Els Custers in samenwerking met Bewegen Venray, Sportconsulenten Horst a/d Maas en Match voor vrijwilligers een workshop met het thema “ Sporten voor iedereen “

Hiervoor is iedereen voor uitgenodigd met belangstelling voor bewegen en de mensen, welke zich bezighouden met het organiseren hiervan. Tijdens deze workshop kun je zien wat er allemaal mogelijk is voor mensen met een beperking. Verder ook voor ouderen, jongeren en mensen die willen bewegen. Het regelmatig bewegen is goed voor iedereen voor de gezondheid van lichaam en geest en zeker in deze drukke en haastige maatschappij. Vanaf 19.30 uur begint de workshop en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Iedereen met belangstelling hiervoor uit Horst a/d Maas en Venray zijn van harte welkom.