Ook dit jaar zal SV Venray Voetbaldagen organiseren en wel van 12 t/m 16 augustus 2019. De inschrijving is gestart.

De voetbaldagen worden georganiseerd voor spelers & speelsters in de leeftijdscategorie Onder-6 t/m Onder-12 (01.01.2007 t/m 31.12.2013) en vinden grotendeels plaats op de trainingsvelden van SV Venray. Het belooft ook dit jaar weer een leuke week te worden met veel voetbal, nieuwe skills en uiteraard de altijd spannende finales op vrijdagmiddag om de week af te sluiten. Alle deelnemers krijgen een tenue (shirt, broek en sokken) dat ze na de voetbalweek als trainingskleding kunnen gebruiken. Ook niet-leden van SV Venray kunnen zich uiteraard opgeven.

Meld je snel aan middels het invullen van het opgaveformulier welke je kunt vinden op de website van SV Venray en breng de laatste week van de schoolvakantie voetballend door bij SV Venray

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het mailadres voetbaldagen@svvenray.nl

Foto
Mathieu Custers (Omroep Venray)