Paasmaandag vinden de Paasraces plaats op Raceway Venray

Paasmaandag vinden de Paasraces plaats op Raceway Venray

Paasmaandag vinden de Paasraces plaats op Raceway Venray. Tijdens de traditionele Paasraces zijn de bekende klassen te zien zoals Stockcar F1 en LMV8.

Als gastklasse zijn de 2 liter Hotrod aanwezig om de baan van de andere kant te bekijken. De coureurs in deze klasse rijden, in tegenstelling tot de andere klassen, hun races rechtsom. Voor het eerst in de geschiedenis komen ook de Stockcar F2 en de Stockcar F2 junioren, die normaal gesproken op gravel of dirt rijden, naar Raceway Venray om op het circuit in Ysselsteyn te strijden tijdens hun qualifier voor de Supercup. Om 9.00 uur starten de eerste vrije trainingen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.00 uur

Foto: 
Omroep Venray