SV Venray verdiend naar ruime overwinning

SV Venray verdiend naar ruime overwinning

Op een zonnige zondag was het aan de roodhemden om de 3 punten over te houden aan de wedstrijd tegen RKSV Heeze, de nummer 10 van de 1e klasse D.

De volgende spelers van SV Venray stonden aan de aftrap; Frank Decker in de goal, achterin stonden van rechts naar links; Jordy Wismans, Sander Lenders, Roel Cornelissen en Rick Egelmeers, op het middenveld speelden Danny Pelzer, Stijn Brinkman en Jesse Rommen en in de aanval was er plaats voor Bram Vievermans, Robert Willemse en Armend Shala.

Voor de wedstrijd was er 1 minuut stilte voor 3 clubmensen die de club in de winterstop zijn ontvallen: Hans Hendrikx, Jan Jeuken en Andres Naranjo. Het team speelde met een zwarte rouwband.

De wedstrijd begon matig door beide ploegen, af en toe werden wat speldenprikken uitgedeeld. SV Venray was wel de bovenliggende ploeg en het was weer Jesse Rommen die een goal maakte. Nadat hij werd ingespeeld door Stijn Brinkman, draaide hij weg en kon opstormen naar de 16 meter en daar goed inschoot en de keeper kansloos liet. 1-0 in de 37e minuut. Vlak daarna moest de keeper aan de bak maar hij kon de bal simpel verwerken.

Aan het einde van de 1e helft moest Sander Lenders helaas gewisseld worden vanwege een hamstringblessure. Bram Kersten was zijn vervanger. Stijn Brinkman verving Sander Lenders in de verdediging. De 1e helft was geen beste voor beide ploegen. SV Venray probeerde het maar was slordig aan de bal en de bezoekers waren ook niet in de staat de bal in de ploeg te houden.

De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde maar na de wissel van Stan Kersten voor Danny Pelzer en Robert Willemse die laatste man ging spelen en Stijn Brinkman weer op het middenveld ging spelen, begon het te lopen voor de Venraynaren. Na een paar kansen was het Robert Willemse die voor 2-0 zorgde, hij kopte de bal door na een vrije trap van Bram Vievermans en pardoes belandde de bal in de goal.

In de 80e minuut was het Stan Kersten die de 3-0 liet aantekenen na een assist van Bram. En in de 87e minuut liepen de roodwitten naar een 4-0 overwinning na een mooie goal van Stan Kersten. De 3 punten waren verdiend en SV Venray klimt naar de 4e plaats.

Verslag: Carl de Bruijn

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)