Petrus Banden school wint opnieuw Scholierenloop Vlakwatercross

Petrus Banden school wint opnieuw Scholierenloop Vlakwatercross

ATV Venray ziet terug op een zeer geslaagde Scholierenloop bij de 43ste Vlakwatercross. De dertigste uitgave van de jaarlijkse Scholierenloop werd onder redelijk weersomstandigheden gelopen.

Aan deze editie op een pittig parcours namen liefst 278 scholieren deel in het stadsbos van Venray. Ook de estafetteloop met maar liefst 15 teams van 4 personen, vergrootten het succes van de 30ste Jo van Oers-Memorialloop.

Petrus Banden werd opnieuw de winnaar van deze eretrofee ter nagedachtenis aan de overleden sportwethouder Jo van Oers. De trofee zal door zoon Bart van Oers worden uitgereikt op de Petrus Banden school. Op de tweede plaats eindigde de Meent uit Leunen en obs de Keg werd derde.

De Hommel werd winnaar van de beker als actiefste school, de school met het procentueel meeste aantal deelnemers, met 19,19 %. Petrus Banden werd tweede met 18,12 % voor de Montessori die met 14,30 % 3de werd.

ATV Venray ziet terug op een geslaagd zesde lustrum. Op zondag 27 januari zal de 43ste Vlakwatercross gehouden worden. Gelet op het grote aantal voorinschrijvingen, verwacht ATV Venray weer mooie wedstrijden op de Vlakwater hardloop parcoursen